Μποζιονέλος, προγνωστικά | Σκόρερ ως 4.00, πέναλτι στο 3.80

Μποζιονέλος προγνωστικά

Επτά μονά και μια δυάδα από τον #nbozionelos που ξεχώρισε αρκετά special bets για την Κυριακή

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις 

  • Η Πλατένσε έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα της Ιντεπεντιέντε στην Αβεγιανέδα (μόλις ένας άσος στα τελευταία έξι), σε ζευγάρι που βγάζει αρκετά γκολ και στις δύο έδρες τα τελευταία χρόνια και σε ματς με επίφοβο άσο.
  • Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ θα αργήσει να βρει πατήματα μετά την έλευση των Νάβας, Σέλφι, Σκάρπα και Ντανίλο (είχε προηγηθεί ο Γουντ), ενισχυμένη η ούσα επί πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (0-3-2) Λιντς με Βέμπερ, Ρούτερ και ΜακΚένι. Δύσκολο για τη γηπεδούχο, στα έντεκα τα φετινά της φάουλ, πάμε για παραπάνω.
  • Ο Άντι Ντελόρ μας πλήρωνε με τη Νις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ως βασικός σήμερα για τη Ναντ στο Αιάκειο ενάντια στην Αξαζιό. Εξαιρετικός στα τελειώματα ο Αλγερινός φορ – και αλλαγή να μπει, πάλι το έχει…
  • Δεν είναι για τριαμισάρια στον άσο η Οσέρ, κι ας έρχεται από επτά σερί ήττες. Ακόμη και με τη Μονακό (3-2) το πάλεψε πολύ. Θα μου πεις, τη φορμαρισμένη (και αήττητη στα τελευταία 13) Ρεμς υποδέχεται, αλλά σαν πολλά να τα είπε κι αυτή. Εν τω μεταξύ στα μόλις πέντε άλλα μεταξύ τους, η Ρεμς έχει ισάριθμες νίκες. Κάπου όπα…
  • Από τον Ιανουάριο του 2015, τότε με τους Μπας Ντοστ και Κέβιν ντε Μπράινε να σημειώνουν από δύο γκολ (4-1 τελικό) έχει η Βόλφσμπουργκ να νικήσει την Μπάγερν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με 0-3-15 έκτοτε. Και τότε έχοντας στην ενδεκάδα και Μπενάλιο, Αρνολντ, Πέρισιτς μα και Βιεϊρίνια. Δεν φοβίζει η νυν φόρμα των Βαυαρών, αντιθέτως οι «λύκοι» σκοράρουν μετά ευκολίας. Ζαριά και θα δούμε τι θα φέρει.
  • Και μην ξεχνάτε το δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet!
  • Η ΑΕΚ έχει τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλη ομάδα στη φετινή Super League, επί παραδείγματι ακόμη και στο 3-0 με τον Άρη παραχώρησε… 29, κατά μέσο όρο κάνει 18. Και αντίστοιχα ο Ατρόμητος παραχωρεί τα λιγότερα, κατιτίς λιγότερο από 12 ανά αγώνα. Μπερδεμένο αλλά μπήκα στο τριπάκι να κυνηγήσω το να υπερβεί τον δικό της μέσο όρο η Ένωση.
  • Δεν έχει διπλό φέτος ο Αστέρας, τσιγκλάει λίγο να κάνει… σεφτέ στο Αγρίνιο καθώς μετά τους Big4 ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία (τέσσερις) και χάνει αντίστοιχα εύκολα βαθμούς εντός. Περισσότερο πάντως ιντριγκάρει η τιμή του Οver 2,5 (ως και 2.70 το είδα), εξ ορισμού το πας σε ασιατικό 2άρι και περιμένεις τρίτο γκολ για πληρωμή. Πολλώ δε μάλλον όταν και τα επτά τελευταία τους, και στις δύο έδρες, έσβησαν στο Under. Τι λέτε; Το μόνο που με χαλάει, και δεν αύξησα τη μίζα, είναι η κακοκαιρία…
  • Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αν και ο Ιβάν Κρούζλιακ μόνο πεναλτάκιας δεν δείχνει (τέσσερα σε 21 φετινά επίσημα, εκ των οποίων 3/11 στη σλοβάκικη Fortuna Liga), και ελκύει η απόδοση και… πείτε το ένστικτο.
  • Ντερμπάρα με εμφανές φαβορί στο Μιλάνο, έτσι όπως είναι η Μίλαν αλλά τα ντέρμπι… και νεκρούς ανασταίνουν. Νόμος. Ο Λαουτάρο είναι σε φουλ φόρμα και αξίζει για σκόρερ της Ίντερ, έχει άλλωστε έξι γκολ σε έντεκα ματς ενάντια στους «ροσονέρι»

Το άνοιξα λίγο παραπάνω σήμερα, στην κρίση σας ποια θα ακολουθήσετε.

Υ.Γ.: Θα ‘χει καμιά πλάκα να χάσει η ΑΕΚ στο Περιστέρι και να σκάσει χηνάρι στην Τούμπα…

Ασιατικό
16:00
Οσέρ - Ρεμς
1 +0,25 ΑΗ
2.05
BET: 10 units
Φάουλ
16:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Λιντς
Νότιγχαμ Φόρεστ over 11,5 φάουλ
1.93
BET: 11 units
Σκόρερ
16:00
Αξαζιό - Ναντ
Γκολ Ντελόρ
4.00
BET: 3 units
Φάουλ
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
ΑΕΚ over 16,5 φάουλ
1.93
BET: 11 units
Fun bet
18:30
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
1
5.40
BET: 2 units
Δυάδα απόδοσης 4.12
20:00
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
Over 2 AH
1.96
22:15
Ιντεπεντιέντε - Πλατένσε
Over 2 AH
2.10
BET: 4 units
Special bet
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Καταλογισμός πέναλτι
3.80
BET: 4 units
Σκόρερ
21:45
Ίντερ - Μίλαν
Γκολ Λαουτάρο Μαρτίνες
2.70
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις