Τελικός “αιωνίων” μέσα στην πισίνα!

Τελικός “αιωνίων” μέσα στην πισίνα!

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναμετρώνται στο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας (19:00, ΕΡΤ Sports), για τον τελικό του Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία αναμέτρηση του Καρπενησίου, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα… ξίφη τους ξανά. Στο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας, οι δύο “αιώνιοι” κολυμπούν στα βαθιά, με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Οι “πράσινοι”, μετά τη σπουδαία τους εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον Εθνικό (6-5), αναζητούν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. Εφόσον το σύνολο του Δημήτρη Μάζη κατακτήσει το τρόπαιο, θα εισέλθει σε μία κλειστή… λίγκα των ομάδων που προσθέτουν στην τροπαιοθήκη τους το εν λόγω τρόπαιο, ισοφαρίζοντας τον ΝΟ Πατρών και των ΝΟ Χίου.  Από την άλλη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται για 31η φορά σε τελικό Κυπέλλου και στοχεύει στην 24η κατάκτηση. Οι “ερυθρόλευκοι” λύγισαν την αξιόμαχη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό (12-7) και έδωσαν ραντεβού με τον “αιώνιο” αντίπαλο, προκειμένου να φτάσουν την πέμπτη διαδοχική τους κατάκτηση.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΕΡΤ Sports.

Οι τροπαιούχοι

23 Ολυμπιακός

12 Εθνικός

4 Βουλιαγμένη

3 Γλυφάδα

1 ΝΟ Πατρών

1 ΝΟ Χίου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις