Ελληνικοί διπλασιασμοί

Προγνωστικά Super League

Προγνωστικά Super League: Με δύο αναμετρήσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα καταπιάνεται ο #Blackbird σε Ηράκλειο και Νίκαια έως 1.97

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με προγνωστικά Super League ασχοληθούμε σήμερα, με επιλογές και από τα δύο ματς της ημέρας σε Ηράκλειο και Νίκαια.

Προγνωστικά Super League: Ανεβασμένος ο ΟΦΗ 

Ξεκινάμε από την Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ακόμα μια θετική εμφάνιση για τους Κρητικούς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ηττήθηκε μεν, όμως προηγήθηκε, έβαλε ζόρια στους «ερυθρόλευκους». Μια ήττα η οποία ήταν στο πρόγραμμα και η καλή εμφάνιση άφησε μια θετική αύρα. Με την φόρα που έχει το σύνολο του Νταμπράουσκας από τις καλές εμφανίσεις τελευταία, θέλει να επανέλθει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 1-1  με τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», αφού στο τέλος έχασαν πέναλτι για το 2-1. Η καλή εικόνα του ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα, του έχει δώσει σημαντικές ανάσες βαθμολογικά. Ωστόσο σήμερα θέλει την επιστροφή στις νίκες, κάτι το οποίο δεν θα είναι απαραίτητα εύκολο, έχοντας απέναντι τον επίσης φορμαρισμένο ΟΦΗ.

Ανεβασμένος έρχεται ο ΟΦΗ σε μια σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κόντρα μεταξύ τους σε οπαδικό επίπεδο.  Ευκαιρία για τον ΟΦΗ να επιστρέφει στα τρίποντα, έχοντας ως βοήθεια την έδρα του.  Στο 1.97 ο άσος στην Fonbet.

Δεν πατάει καλά η ομάδα του Πάρντιου

Στην Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη. Οι γηπεδούχοι πέρασαν από την Λαμία με 0-2 στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας. Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Νικαιώτες, που θέλουν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Άρης με τις πολλές απουσίες, ηττήθηκε με 3-0, μένοντας μάλιστα με δέκα παίχτες. Δεν είναι και στο καλύτερο τους διάστημα οι «κίτρινοι». Ψάχνουν ένα restart και είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα.

Η ψυχολογία είναι με τους γηπεδούχους που πήραν σπουδαία νίκη την περασμένη αγωνιστική, αλλά και με την αλλαγή στον πάγκο. Ίσως είναι και ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη που μοιάζει να είναι στα χαμένα. Αξίζει η κόντρα στους Θεσσαλονικείς σε απόδοση 1.95 στην Fonbet.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

 

Μονό
17:00
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα
1
1.97
Μονό
19:00
Ιωνικός - Άρης
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις