Ρολάρουν οι «τίγρεις»

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Jim Tsilo με έμφαση σε τρία παιχνίδια με επιλογές σε σημεία και combo από τις δύο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας.

Αυτό που μου συμβαίνει με τα προγνωστικά Αγγλίας δεν έχει προηγούμενο. Ακόμη μια στήλη τη προηγούμενη φορά που χάθηκε πραγματικά πάλι στις λεπτομέρειες. Πάμε όμως στα φρέσκα, με την ελπίδα να επιστρέψουμε στα ταμεία από το Νησί.

Προγνωστικά Αγγλίας: Άλλο επίπεδο οι γηπεδούχοι

Εκκίνηση από Premier και το παιχνίδι Μπράιτον – Μπόρνμουθ. Από το θρίαμβο απέναντι στη Λίβερπουλ στο FA Cup έρχεται η Μπράιτον, η οποία παραμένει αήττητη μέσα στο 2023. Στον αντίποδα η Μπόρνμουθ έχει να νικήσει από τον Νοέμβριο και μετράει μονάχα τέσσερις νίκες στη σεζόν. Μακράν η χειρότερη άμυνα στη λίγκα αυτή της Μπόρνμουθ, προφανώς και η εξαιρετική Μπράιτον είναι το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση. Καμία αξία στο άσο φυσικά, ποντάρισμα στα γκολ ημιχρόνου, αφού τα παιχνίδια της Μπράιτον έχουν πάντα εξαιρετικό ρυθμό και η Μπόρνμουθ πιστεύω θα ακολουθήσει.

Ρολάρουν οι «τίγρεις», το χαβά της η Μίντλεσμπρο

Συνεχίζουμε με Championship και το παιχνίδι Χαλ – Κάρντιφ. Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή τεχνικού και την ανάληψη από τον Λίαμ Ροσενιόρ. Εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε συνδυασμό με αποτελέσματα φέρνουν τους «τίγρεις» σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Κάρντιφ μπορεί να άλλαξε προπονητή, αλλά όπως προανέφερα στη προηγούμενη στήλη μου, δε θα δει προκοπή με τον Λαμουσί. Απέναντι στη Λούτον δέχτηκε αφόρητη πίεση και μοιραία ηττήθηκε με μόνο 1-0. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, τον περίμενα χαμηλότερα τον άσο, οπότε σε αυτές τις τιμές τον επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συνέχεια στην ίδια κατηγορία με το παιχνίδι Μίντλεσμπρο – Μπλάκπουλ. Σταθερά σε υψηλές πτήσεις η ομάδα του Κάρικ, ούσα στη 3η θέση στη λίγκα αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Η Μπλάκπουλ δε σηκώνει κεφάλι, έχει φτάσει τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη, ευρισκόμενη πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μίντλεσμπρο, αγωνιστικά δε βλέπω το τρόπο να χάσει βαθμούς η γηπεδούχος. Ποντάρισμα στον άσο συνδυασμό με γκολ.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
17:00
Μπράιτον - Μπόρνμουθ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.35
BET: 20 units
Μονό
17:00
Χαλ - Κάρντιφ
1
2.13
BET: 20 units
Μονό
17:00
Μίντλεσμπρο - Μπλάκπουλ
1 & over 1,5
1.81
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις