ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γερμανικός θησαυρός στην Κολωνία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γερμανικός θησαυρός στην Κολωνία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γερμανικός θησαυρός στην Κολωνία

Λειψία - Σάλκε προγνωστικά

Μέχρι τον 3.70 φτάνουν οι επιλογές του #Bats για το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου.

Πέντε προτάσεις περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά, με παιχνίδια από Bundesliga, Ligue 1 αλλά και Super League.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα

Τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς κόστισαν στην Άιντραχτ, καθώς φτάνοντας τους 32 βαθμούς έπεσε στην πέμπτη θέση. Θετικό πάντως το πρόσημο, αν αναλογιστούμε ότι πήρε ισοπαλίες στην έδρα της Φράιμπουργκ και της Μπάγερν. Η επιστροφή στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» δίνει την ευκαιρία για επιστροφή και στις νίκες, κι ενδεχομένως στην τέταρτη θέση. Ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Χέρτα.

Εντός έδρας οι «αετοί» συνήθως σκοράρουν πολύ και θα τους δοθεί η ευκαιρία να το κάνουν και σήμερα απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας. Ειδικά με τη φόρμα που έχει η Χέρτα, έχοντας χάσει και τα τρία ματς μετά τη διακοπή. «Δώρο» το 2.20 της Novibet για τον άσο με over 2,5 γκολ.

Κολωνία – Λειψία

Στο «RheinEnergieStadion», η μαχητική Κολωνία υποδέχεται την τρομερά φορμαρισμένη Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν αήττητο σερί 17 αγώνων, μετρώντας 14 νίκες σε αυτό το διάστημα. Κι αν με τον Ρόζε στον πάγκο πάντα εντός έδρας έπαιρναν τη νίκη, εκτός έδρας τα πράγματα ξεκίνησαν ζόρικα. Ωστόσο, πλέον οι «ταύροι» κερδίζουν και μακριά από το γήπεδό τους, καθώς μετρούν τρία συνεχόμενα διπλά (Χόφενχαϊμ 3-1, Βέρντερ Βρέμης 2-1, Σάλκε 6-1).

Η Κολωνία, όμως, έχει δείξει πως μετά την επανέναρξη είναι διαφορετική ομάδα. Η επτάρα επί της Βέρντερ θα μπορούσε να είναι απλώς μια πολύ καλή βραδιά, όμως το 1-1 στην έδρα της Μπάγερν που ακολούθησε έδειξε πως πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Πισωγύρισμα το 0-0 που ακολούθησε στην έδρα της Σάλκε, ωστόσο οι «τράγοι» εντός έδρας είναι άλλη ποιότητα. Πολύ πιθανό να τα βρουν στη μέση οι δύο ομάδες. Στο 3.70 δίνεται το Χ στη Fonbet.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ

Κλείνουμε τα της Bundesliga με ένα ακόμα ματς των 16:30 και μεταφερόμαστε στην πρωτεύουσα. Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Μάιντζ, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Σε περίπτωση που κερδίσουν και η Μπάγερν αποτύχει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, τότε θα πατήσουν στην κορυφή.

Με την εντυπωσιακή εντός έδρας πορεία της Ουνιόν, την εξαιρετική της φόρμα και την αδιάφορη εικόνα της Μάιντζ που δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει τα μισά της βαθμολογίας, οι γηπεδούχοι είναι ισχυρό φαβορί. Αυτό δεν αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, καθώς η νίκη των Βερολινέζων δίνεται σχεδόν σε τιμές διπλασιασμού. Επιλογή μας ο άσος με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Προγνωστικά: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Η 21η αγωνιστική της Super League ξεκινά στο «Γεντί Κουλέ», με τη δυνατή αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα. Κρίσιμο το παιχνίδι βαθμολογικά, με τις δύο ομάδες να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τη διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι-οφ. Από ήττα στο «Καραϊσκάκης» προέρχεται ο ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση που ήταν άκρως ανταγωνιστικός και βρέθηκε κοντά στην ισοπαλία  με τον Ολυμπιακό. Η βελτίωση των Κρητικών με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο είναι εμφανής μέσα στο 2023, και αυτό έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΣ πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες». Βρίσκεται μαζί με τον ΟΦΗ στους 19 βαθμούς και μαθηματικά ελπίζει για είσοδο στην εξάδα. Ωστόσο, η αστάθεια της ομάδας του Στάικου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πως μπορεί να κάνει σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να ξεφύγει από τα πλέι-άουτ και να επαναλάβει την περσινή υπέρβαση. Το τραγικό σερί στην άμυνα συνεχίστηκε, με τους Γιαννιώτες να έχουν δεχτεί γκολ και στα 21 επίσημα παιχνίδια τους φέτος. Κινούμαστε προς τα αριστερά, και συγκεκριμένα προς τον άσο με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr.

Ρεν – Λιλ

Μάχη τετράδας διεξάγεται στη Βρετάνη για τη Ligue 1, μεταξύ της τέταρτης Ρεν και της πέμπτης Λιλ. Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης αύξησε τη διαφορά των δύο ομάδων στους πέντε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-0 το Στρασβούργο σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που, επίσης στην έδρα τους, έμειναν στο 0-0 με την Κλερμόν. Με δέκα νίκες σε έντεκα ματς η Ρεν έχει το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας στη Γαλλία, έχοντας επικρατήσει σε αυτό το διάστημα και επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Δύσκολα η ντεφορμέ και αδύναμη εκτός έδρας Λιλ να την σταματήσει. Άσος κι εδώ, με απόδοση 2.30 στη Fonbet.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Combo
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα
1 & over 2,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
16:30
Κολωνία - Λειψία
Χ
3.70
BET: 10 units
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντζ
1
2.00
BET: 20 units
Μονό
17:00
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
1
2.02
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρεν - Λιλ
1
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις