Διπλό κινήτρου στο 1.80

Διπλό κινήτρου στο 1.80

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται αποκλειστικά με Ελλάδα και τις αναμετρήσεις σε Basket και Super League σε τιμές αξίας

Καλησπέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και η δράση συνεχίζει σε ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς έχουμε υλικό για τα προγνωστικά μας, τα οποία έχουν δύο επιλογές από Super και Basket League. Εγχώριο ταξίδι σε Πάτρα και Νίκαια σε τιμές αξίας, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Διπλό κινήτρου στο 1.80

Προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στην Πάτρα

Ξεκινάμε με τον αγώνα του Προμηθέα Πατρών απέναντι στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Χριστόπουλου πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό στο Αμβούργο και έκλεισε θέση στα play-offs του Eurocup. Η επιστροφή του Κόντιτ σε συνδυασμό με την μεταγραφή του Τόμασον, έχουν δώσει σοβαρή ώθηση στο επιθετικό πλάνο της, η ενεργοποίηση του Χογκ δείχνει ευεργετική και όλα κυλάνε ρολόι στο στρατόπεδο των Πατρινών. Φυσικά τώρα μπαίνει στο προσκήνιο η ευημερία στο πρωτάθλημα και η εύρεση σταθερότητας. Οι τελευταίες νίκες κόντρα σε Κολοσσό και Λαύριο έδειξαν μία μεγαλύτερη προσήλωση στα εγχώρια και ένα πιο ορθολογικό παιχνίδι.

Από την άλλη η Καρδίτσα πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα, έδειξε με την χειμερινή ενίσχυση σε αρκετά καλύτερο επίπεδο, ενώ επιθετικά έχει λυθεί. Το μοναδικό της θέμα είναι η αμυντική της εικόνα που δεν πείθει, έχει επίσης όμως βελτιώσει τα ποσοστά της από το τρίποντο.

Το παιχνίδι έχει ανοιχτή εικόνα. Ο Προμηθέας είναι κουρασμένος, θα παίξει ελεύθερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει ψυχολογικά και θα διεκδικήσουν ότι μπορούν έχοντας ως βάση τα περιφερειακά τους σουτ. Το Over 145,5 στο 1.75 έχει αξία.

Προγνωστικά: Με κίνητρο ο Άρης

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Νίκαιας κόντρα σε Ιωνικό και Άρη. Αναμέτρηση αρκετά σημαντική και για τους δύο, με τους κίτρινους να έχουν μία ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα τους στα προηγούμενα ντέρμπι τους αδικεί. Στάθηκαν ιδιαίτερα καλά, τους έλειψε μόνο το γκολ που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να το είχαν βρει. Σημαντικές επιστροφές κιόλας για τον Παρντιού, καλύπτονται τα κενά που είχαν δημιουργήσει οι τραυματισμοί με το μοναδικό κενό να είναι εκείνο του Λουίς Πάλμα. Σε γενικές γραμμές βέβαια κόντρα στις μικρότερης δυναμικής ομάδες, παρουσιάζει καλή εικόνα και παίζει σοβαρά.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πανηγύρισαν μία απίστευτη νίκη απέναντι στην Λαμία, σε ένα διπλό που ήταν καταλυτικό για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Οι Νικαιώτες με τον Γρηγορίου στον πάγκο θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά κακά τα ψέματα θέλουν δουλειά ακόμα. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο αλλά η φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή είναι περισσότερο αμυντική άρα καταλαβαίνουμε πως ο Άρης θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Παιχνίδι με πολλές όψεις αλλά οι κίτρινοι μάλλον θα φύγουν με το διπλό. Πιο δουλεμένη ομάδα, πιο σοβαρή και με περισσότερες λύσεις. Το διπλό στο 1.80 παίζεται.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
17:00
Προμηθέας Πατρών - Καρδίτσα
Over 145,5
1.75
BET: 25 units
Μονό
19:00
Ιωνικός - Άρης
2
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις