Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 4/2): Με την φόρ(μ)α Ουνιόν και Λειψίας σε αποδόσεις άνω του 1.90

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 4/2):Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Έβερτον – Άρσεναλ (14:30): Η ήττα από τη Γουέστ Χαμ ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον. Αντικαταστάτης του Σεν Ντάις. Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από το FA Cup από την Σίτι, αλλά το μυαλό όλων είναι στο σημερινό ματς. Κέρδισε και την ανεβασμένη Γιουνάτεντ. Πόσο να αλλάξει η αποκαρδιωτική εικόνα των γηπεδούχων.  Στο 1.70 να κερδίσουν οι κανονιέριδες, σε συνδυασμό με over 1,5 στη Fonbet.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ (16:30): Κέρδισε και τη Βόλσμπουργκ, παραμένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Έφτασε κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή, όμως το deal με τον Ίσκο χάλασε. Η Μάιντζ παίζει χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Όπως και να έχει, ο άσος  στο 1.98 της Stoiximan, είναι υψηλός.

Kολωνία – Λειψία (16:30): Ένα πόντο πίσω απ’ την Ουνιόν βρίσκεται η Λειψία, που με τον Μάρκο Ρόζε στον πάγκο της κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Σκοράρει κατά ριπάς θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές. Η Κολωνία μετά την ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου, δεν κέρδισε την ουραγό Σάλκε δείχνοντας ότι υπάρχουν θεματάκια αγωνιστικά. Καλύτερη η Λειψία… Διπλό στο πολύ καλό 1.92 του Pamestoixima.

Έλτσε – Βιγιαρεάλ (17:15): Η Έλτσε δεν απείλησε τη Σεβίλλη κι έχασε με κάτω τα χέρια. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Έντος έδρα ήττα και πισωγύρισμα για τη Βιγιαρεάλ κόντρα στη Βαγιεκάνο. Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει την ουραγό και παραμένει σε τροχιά τετράδας. Το διπλό  έχει τον πρώτο λόγο, αν τον αγοράσουμε με το under 3,5 εκτοξεύεται στο 2.22 της Stoiximan.

Αταλάντα – Σασσουόλο (21:45): Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το μπαμ της αγωνιστικής κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Μίλαν με 5-2 στο Σαν Σίρο. Σκοράρουν με ευκολία και απέναντι τους θα βρεθεί μια ομάδα με 18 ενεργητικό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Κυνηγάει την έξοδο στο Champions League η Αταλάντα μάλιστα. Ζευγάρι που υπόσχεται γκολ και θέαμα.  Το goal/goal και over 2.5 στο 1.80 της Novibet μας καλύπτει, αφού το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1.

Αυτή ήταν η ακτινογραφία κουπονιού της ημέρας.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις