Ισορροπημένο ντέρμπι που φτάνει έως 4.10

Ισορροπημένο ντέρμπι που φτάνει έως 4.10

Το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έφτασε και ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Η σημερινή στήλη είναι αφιερωμένη στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και στα προγνωστικά που προκύπτουν από αυτό. Αυτός ο αγώνας είναι μεγίστης σημασίας, αφού αν κερδίσει ένας από τους δύο θα παραμείνει κοντά στην κορυφή, ενώ με την ισοπαλία είναι και οι δύο χαμένοι χάνοντας έδαφος ενόψει της συνέχειας. Πάμε αν δούμε όμως, τι έχουν κάνει στα τελευταία τους παιχνίδια.

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

  • 21η αγωνιστική της Super League.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2.
  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • 2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο ήταν στις 23/2/2020 με 1-0.

ΠΑΟΚ

Ανάλυση: Αγχωτική νίκη με 3-2 εντός έδρας πήρε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στο 15’ ο Ντάντας έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός έκανε το 1-1 με το εύστοχο πέναλτι του Μουτίνιο. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ντάντας με ένα μονοκόμματο σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα στον «δικέφαλο του βορρά». Στο 61’ ο Κουλιεράκης με κεφαλιά έκανε το 3-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσάπρας μείωσε σε 3-2, με την ομάδα του Λουτσέσκου να διατηρεί ως το τέλος το προβάδισμα της και να παίρνει τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αήττητος για 14 παιχνίδια (έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες) και αυτό δείχνει πως έχει σοβαρευτεί στα μετόπισθεν και έχει βελτιωθεί επιθετικά.

Απουσίες: Μη διαθέσιμοι για τον Λουτσέσκου είναι οι Λύρατζης (μπακ), Ελ Καντουρί (μέσος) και Μουργκ (μέσος).

  • No goal στα 3/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Under 2,5 στα 3/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Ολυμπιακός

Ανάλυση: Νίκη με ανατροπή επί του ΟΦΗ με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν το γκολ από τα πρώτα λεπτά, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο 19’ με τον Ντίκο. Αυτό δεν τους άγχωσε και στο 40’ ισοφάρισαν με τον Μπακαμπού σε 1-1. Το γκολ της ανατροπής το σημείωσε ο Ελ Αραμπί με κοντινή προβολή στο 76’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Ολυμπιακός είναι 16 ματς χωρίς ήττα (έντεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες), με τον Μίτσελ να έχει στρώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Απουσίες: Η μοναδική απουσία από το ντέρμπυ για τους «ερυθρολεύκους» είναι ο Κασάμι (μέσος).

  • No goal στα 3/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Under 2,5 στα 4/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, έχει βελτιωθεί αισθητά και θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι πυροτέχνημα η μέχρι τώρα πορεία του. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου και να μείνει μέσα στο κυνήγι του τίτλου. Δύσκολος αγώνας που το πιθανότερο είναι να κρύβει παγίδες. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με την ισοπαλία στο 3.10 της Fonbet. Επίσης αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να πάει συνδυαστικά με το ισοπαλία & goal/goal στο 4.10 της Fonbet.

Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.10
BET: 15 units
Combo
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
X & goal/goal
4.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις