Φαβορί σε δυάδες όνειρο, μέχρι 8.70

προγνωστικά

Πλήθος επιλογών στα προγνωστικά του Σαββάτου από τον #TheMagician μ' έμφαση στην Γερμανία όπου αναδεικνύονται συμφέρουσες επιλογές

Καλημέρα σας. Το κουπόνι του σαββατοκύριακου έχει γεμίσει πλέον από αγώνες, αλλά ο τελικός κριτής είναι ο αναγνώστης. Εσύ είσαι αυτός που θα διαβάσει, θα ζυγίσει και ποντάρει τελικά σ’ ένα αγώνα. Εγώ και όπως όλη η ομάδα του koubanezos.gr προσφέρουμε τις καλύτερες προτάσεις – αναλύσεις για την τελική σας επιλογή με σκοπό το κέρδος. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας…

Προγνωστικά: Από επίθεση γνωρίζουν καλά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Η Κολωνία μετά την διακοπή μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα, πρώτα έβαλε έξι γκολ στην Βέρντερ Βρέμης και μετά πήρε την ισοπαλία στο Μόναχο από την Μπάγερν. Δεν ήταν καλή όμως με την Σάλκε την τελευταία αγωνιστική και έμεινε στο 0-0. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες που δίνει εντός έδρας καθώς εκτός ζορίζεται και κοιτάει πρώτα απ’ όλα να μην χάνει. Θέλει ν’ απομακρυνθεί με νίκη κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία απέχει μόνο έξι βαθμούς. Βρίσκει σταθερά δίχτυα μπροστά στο κοινό της.

Η Λειψία έφτασε με τους 35 βαθμούς της, μόλις δυο μακριά από την κορυφή. Επτά βαθμούς στα τρία παιχνίδια του νέου έτους, δείχνοντας σταθερά τις επιθετικές της δυνατότητες, αλλά και τ’ αμυντικά της κενά, ειδικά εκτός έδρας. Συγκεκριμένα σε εννέα αγώνες εκτός έδρας δέχτηκε σ’ όλους γκολ έχοντας 7/9 goal/goal. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα over 2,5 της Bundesliga με 13 σε 18 αγώνες, επτά από τα οποία εκτός έδρας. Την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας επί της Στουτγάρδης αρκετά δύσκολα. Θα κυνηγήσει την νίκη για να παραμείνει στο κόλπο των πρώτων θέσεων. Απόντες οι βασικοί Νκουκού(Ε), Όλμο (ΜΕ) και Γκουλασί (Τ)

Επιθετικά και οι δυο ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η αδυναμία της Λειψίας να κρατήσει το μηδέν μακριά από την έδρα της και η φόρμα των γηπεδούχων μας οδηγούν στο goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Fonbet.gr.

Στήριγμα η έδρα της

Η Μπόχουμ  όπως αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα προσέγγισε με λάθος τρόπο το παιχνίδι με την Μάιντς και έφυγε με το βαρύ 5-2 από την έδρα της. Δεν ήταν ανταγωνιστική σε κανένα σημείο με το σκορ στο 28ο λεπτό να είναι ήδη 3-0. Εκτός παραπαίει με μόλις τρεις κερδισμένους βαθμούς (μία νίκη) σε δέκα παιχνίδια. Αντίθετα εντός έδρας και ειδικά από τότε που ανέλαβε ως προπονητής ο Τόμας Λετς την 1η του Οκτώβρη έχει 4/4 νίκες σε συνδυασμό με over 2,5. Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού με 16 βαθμούς και το πρώτο της μέλημα είναι να βγει εκτός αυτής για να σώσει την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται, κάτι που πριν λίγο καιρό φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο.

Η Χόφενχαιμ την Τετάρτη έχασε με 3-1 στην έδρα της Λειψίας και αποκλείστηκε από το θεσμό του κυπέλλου στην φάση των «16». Αυτό ήταν το ένατο παιχνίδι στη σειρά που μένει μακριά από την νίκη καθώς προηγήθηκαν άλλοι οχτώ αγώνες για το πρωτάθλημα με δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την σημερινή της αντίπαλο καθώς με 19 βαθμούς είναι στην 13η θέση. Μπορεί να σκοράρει, μιας και δεν μένει μακριά από το γκολ αλλά η αμυντική της λειτουργία την κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα αντίπαλο στα μέτρα τους που μπορούν να κερδίσουν και να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θα κρατήσουμε  για τα προγνωστικά μας τον άσο και over 2,5 με απόδοση 4.05 στην Fonbet.gr

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Με κενά στην άμυνα

Με καλύτερο παίχτη τον τερματοφύλακα, η Ντόρτμουντ απέδρασε με το διπλό (0-2) από την έδρα της Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική. Σταθερά καλή επιθετικά, με προβλήματα όμως στην άμυνα που δεν τα πλήρωσε στον τελευταίο αγώνα. Επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει σκοράρει και στους οχτώ αγώνες, ενώ έχει έξι νίκες. Με τους 34 βαθμούς είναι τρεις μακριά από την κορυφή και σκέφτεται μόνο την νίκη που θα την διατηρήσει στο κόλπο του πρωταθλήματος. Μετράει 5/8 over 2,5 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ».

Εντελώς αθόρυβα η Φράιμπουργκ είναι και αυτή στους 34 βαθμούς. Μπορεί να ξεκίνησε στραβά με την επανέναρξη στις 21 Ιανουαρίου δεχόμενη έξι γκολ από την Βόλφσμπουργκ, αλλά προχώρησε με ισοπαλία απέναντι στην Άιντραχτ Φρανφούρτης και νίκη εντός απέναντι στην Άουγκσμπουργκ με 3-1. Δυσκολεύεται με τις μεγάλες ομάδες ενώ κερδίζει πιο εύκολα τις μικρομεσαίες της κατηγορίας. Με τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία και 6/9 εκτός έδρας συνολικά. Έχουν το γκολ αλλά πρέπει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της αμυντικής τους λειτουργίας.

Παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τους δυο, καθώς είναι κοντά στην κορυφή και θέλουν να παραμείνουν ψηλά. Τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων την σεζόν 01/02. Έκτοτε έχουν 13 ήττες σε 14 επισκέψεις. Λογικό φαβορί η Ντόρτμουντ αλλά για ασφάλεια θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 1.64 στην novibet.gr

Προγνωστικά: Το όνειρο συνεχίζεται

Η Ουνιόν Βερολίνου έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής όσους έλεγαν ότι θα ξεφουσκώσει και δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό. Έχει 36 βαθμούς και η πορεία προς τον τίτλο ή τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα καλά κρατεί. Με τρεις σερί νίκες μετά την επανέναρξη βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Τελευταίο θύμα της η Χέρτα όπου έφυγε με το διπλό από την πρωτεύουσα  (0-2) χωρίς να είναι καλύτερη, απλά ήταν πολύ αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων. Επιστρέφει εντός έδρας όπου σε οχτώ παιχνίδια έχει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες έχοντας πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ στα επτά από αυτά. Μόνο η Μπάγερν Μονάχου την κράτησε στο ένα γκολ (1-1). Με σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια δικαίως βρίσκεται σ’ αυτή την θέση.

Από την άλλη η Μάιντς κινείται στην μετριότητα. Με 23 βαθμούς σε 18 παιχνίδια βρίσκεται στην ενδέκατη θέση, έχοντας ως σκοπό να μην κινδυνέψει και να σώσει την χρονιά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είχαν επικεντρωθεί στην νίκη με την Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική και τα κατάφεραν με εμφατικό τρόπο σκοράροντας πέντε τέρματα για το τελικό 5-2. Με τις ομάδες της πρώτης εξάδας τα βρίσκει σκούρα, παίρνοντας σχεδόν αποκλειστικά τους βαθμούς της από τις μικρομεσαίες της κατηγορίας. Σε εννέα εκτός έδρας αγώνες δεν βρήκε δίχτυα μόνο σ’ ένα παιχνίδι, μετρώντας έξι goal/goal και πέντε over 2,5.

Οι γηπεδούχοι έχουν 8/8 over 1,5 στην έδρα τους χωρίς ήττα. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν δίχτυα θα κρατήσουμε από το παιχνίδι το και over 1,5 με απόδοση 1.73 στην novibet.gr

Βρίσκονται σε καλό μομέντουμ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα της Super League. Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στο Φάληρο την προηγούμενη αγωνιστική και να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε αλλά στο τέλος δεν άντεξε και ηττήθηκε με 2-1. Επιβεβαιώνει όμως την αγωνιστική ανάκαμψη στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες αγωνιστικές καθώς χάνει ιδιαίτερα δύσκολα και εκμεταλλεύεται την μισή ευκαιρία που θα του δοθεί για να σκοράρει. Δεν έχει ξεμπλέξει με τις τελευταίες θέσεις, έχει 19 βαθμούς, οχτώ περισσότερους από τον τελευταίο Ιωνικό αλλά δείχνει με το τωρινό αγωνιστικό προφίλ ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παραμονής.

Στην ίδια βαθμολογική θέση βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ισορροπημένο το τελευταίο παιχνίδι εντός απέναντι στον Ατρόμητο (1-1) αλλά μπορούσε να πάρει την νίκη εάν ο Νίνης δεν έχανε πέναλτι στο 90+2! Από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά όπου άρχισε μετά την διακοπή το πρωτάθλημα έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από τον Παναθηναϊκό (στο τελευταίο λεπτό του αγώνα). Χάνει δύσκολα πλέον και μετράει πέντε goal/goal στα τελευταία έξι παιχνίδια. Το χαρακτηριστικό που τον ακολουθεί είναι πως αποτελεί την μοναδική ομάδα που έχει δεχτεί γκολ σ’ όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος!

Πολύ πιθανή ισοπαλία στο σημερινό ζευγάρι. Θα κρατήσουμε όμως το goal/goal βασιζόμενοι στο αγωνιστικό προφίλ και στην προϊστορία των δυο ομάδων, με απόδοση 2.00 στην Fonbet.gr

Ευκαιρία να πιάσει κορυφή

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην χώρα της τουλίπας. Η Φόλενταμ σε 19 στροφές στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 16 πόντους και βρίσκεται στην 15η θέση μόλις ένα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει να μας παρουσιάσει κάτι σημαντικό με την πορεία της μέχρι στιγμής, ίσως η ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του ντεφορμέ Άγιαξ πριν δυο αγωνιστικές. Έχει ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της κατηγορίας και θα πορευτεί μ’ αυτό στην προσπάθεια της να σώσει την κατηγορία. Έχει την χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (24) και σε εννέα αγώνες έχει τρεις νίκες και έξι ήττες. Οι πρωτοπόροι και διεκδικητές του τίτλου πέρασαν με εύκολο διπλό από την έδρα της.

Διεκδικήτρια είναι και η ομάδα της Άλκμααρ που με 40 βαθμούς είναι στο -2 από την πρώτη Φέγενορντ και σε περίπτωση νίκης θα κλείσει το Σαββατόβραδο ως πρώτη. Σ’ ένα μνημειώδες αγώνα ήρθε ισόπαλη με 5-5 εντός έδρας με την Ουτρέχτη με τους Παυλίδη (Άλκμααρ) και Δουβίκα (Ουτρέχτη) να κάνουν χατ-τρικ! Οι φιλοξενούμενοι σε δέκα εκτός έδρας αγώνες έχουν οχτώ νίκες, οι πέντε με over 2,5. Τα πηγαίνουν εξαιρετικά εκτός έδρας έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από τους μισούς τους βαθμούς. Εύκολα μπορούν να κερδίσουν εάν παρουσιαστούν κατ’ ελάχιστα σοβαροί.

Εάν η Άλκμααρ χάσει βαθμούς σήμερα θα κάνει χαρακίρι. Σε λογικά πλαίσια θα φύγει εύκολα νικήτρια από την γείτονα πόλη και κρατάμε για τα προγνωστικά μας  την επιλογή του διπλού και over 2,5 με απόδοση 2.15 στην Fonbet.gr.

Καλή επιτυχία!

Δυάδα απόδοσης 4.00
16:30
Κολωνία - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
2.00
17:00
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα
Goal/goal
2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.83
16:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
over 2,5
1.64
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς
1Χ & over 1,5
1.73
BET: 30 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 8.70
16:30
Μπόχουμ - Χόφενχάιμ
1 & over 2,5
4.05
19:45
Φόλενταμ - Άλκμααρ
2 & over 2,5
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις