ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στο Πριγκιπάτο είναι αλλιώς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στο Πριγκιπάτο είναι αλλιώς

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στο Πριγκιπάτο είναι αλλιώς

προγνωστικά

Ποντάρισμα ταμείου μας δίνει ο #Georgiou με δύο αναμετρήσεις από την Euroleague και την 23η αγωνιστική σε Πριγκιπάτο και ΣΕΦ

Καλό μήνα να έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Στο προηγούμενο δελτίο πάλι πέσαμε μέσα σε μία επιλογή, αλλά αυτά έχει η ζωή και πάμε να ρίξουμε βάρος σε δύο αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ με μάχες σε Πριγκιπάτο και ΣΕΦ. Καλή επιτυχία!

Προγνωστικά: Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης

Η μάχη για την πρώτη τετράδα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα καλά κρατεί, με την Μονακό να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ντέρμπι κορυφής. Οι Μονεγάσκοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη στο Βερολίνο με 84-102, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο όταν και βρέθηκαν πίσω με 24-22, πάτησαν το πόδι στο γκάζι και επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους. Η δε άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς, τους έδωσε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους. Απόψε απέναντι στην «Βασίλισσα», τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά, μιας και τους χωρίζει μία νίκη από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται πως στο ματς του πρώτου γύρου, η παρέα του Μάικ Τζέιμς είχε αποδράσει από την Μαδρίτη με 94-95, κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα, προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η άμυνα πάνω στους Γιαμπουσέλ και Ταβάρες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι μέσα στο «ζωγραφιστό».

Πολλοί έχουν πει πως η Ρεάλ είναι μια γερασμένη ομάδα, παρόλα αυτά όμως μιλάει η εμπειρία. Αν θυμηθούμε πως νίκησε την προηγούμενη βδομάδα στο «classico», την Μπαρτσελόνα κι ενώ κυνηγούσε στο σκορ, παρατηρούμε πως παίκτες σαν τον Γιουλ, τον Σέρχι και τον Ρούντι, σπανίζουν σε άλλες ομάδες. Προχθές πήρε μια εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 83-68, ωστόσο θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της σε αυτή τη διαβολοβδομάδα. Αφενός για να πάρει την ρεβάνς από την ήττα της στη Μαδρίτη στον πρώτο γύρο κι αφετέρου για να συνεχίσει να είναι στην κορυφή είτε μαζί με τον Ολυμπιακό, είτε μόνη της. Ωστόσο για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρει λύσεις στην αθλητικότητα της Μονακό και να εκμεταλλευτεί παράλληλα την εκτελεστική δεινότητα των Χεζόνια, Μούσα και Ντεκ, μέσα κι έξω από τη ρακέτα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι οι Πουαριέ και Χάνγκα.

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 

Οι Πειραιώτες ατενίζουν πλέον από την κορυφή της βαθμολογίας και δείχνουν ότι βρίσκονται σε ένα απίστευτο momentum. O Γιώργος Μπαρτζώκας αν και δεν θα έχει στη διάθεσή του για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μετά από εκείνο με την Φενέρμπαχτσε, τους τραυματίες Σλούκα και Πίτερς, έχει (απ0) δείξει πως δεν πτοείται από απουσίες, καλύπτοντας τα όποια κενά παρουσιαστούν. Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, είδαμε τους ερυθρόλευκους να πετάνε φωτιές στην επίθεση και ειδικότερα πίσω από τα 6.75 με το εκπληκτικό ποσοστό 17/29, που τους έδωσε κάτι παραπάνω από τους μισούς πόντους και συγκεκριμένα 51 από τους 93. Απόψε με αντίπαλο την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, θέλουν να πάρουν τη νίκη ως απάντηση στην ήττα του πρώτου γύρου και παράλληλα να στείλουν μήνυμα πως είναι ένα εκ των φαβορί και φέτος.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία. Σίγουρα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμα, ειδικότερα για να καθιερωθεί στην πρώτη οκτάδα, από την οποία βρίσκεται εκτός για μία νίκη. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, αυτομάτως δίνει άλλον χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Προέρχεται από νίκη με την Ζαλγκίρις Κάουνας με 80-70 και στόχος είναι να βγάλει ενέργεια στην άμυνα και να πιέσει  όσο μπορεί τα αντίπαλα γκαρντ (Γουόκαπ, Κάνααν) από τη στιγμή που θα απουσιάζει ο Σλούκας. Με αφορμή λοιπόν τα δύο αυτά παιχνίδια ποντάρουμε στο over 79,5 πόντους της Μονακό με απόδοση 1.87 στη Novibet και τα over 2,5 τρίποντα του Κάνααν με απόδοση 2.60 στη Novibet.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Moνό
20:00
Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης
Μονακό over 79,5
1.87
BET: 10 units
Moνό
21:00
Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές
Κάνααν over 2,5 τρίποντα
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις