«Βάσκος» φονιάς μέχρι 31.19

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με επιλογές από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων ασχολείται ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν το 31.19.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια, στα προγνωστικά μπάσκετ, με τις τελευταίες αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ολυμπιακός vs Εφές

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα τη «Φενέρ», καθώς τη διέλυσε με 93-73. Ο Παπανικολάου ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους. Οι Σλούκας και Πίτερς θα απουσιάσουν εκ νέου λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, η Εφές δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ζαλγκίρις με 80-70. Ο Κλάιμπερν ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους.

Εκτίμηση: Οριακό φαβορί οι «ερυθρόλευκοι», διότι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Όμως, οι απουσίες σε συνδυασμό με το κίνητρο της Εφές θα μας οδηγήσουν στο να μην ασχοληθούμε με σημείο. Θα πάρουμε ένα ειδικό παίκτη. Η Εφές στις διαβολοβδομάδες λειτουργεί κάπως συγκεκριμένα. Όποιος παίρνει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι, μένει πίσω στο δεύτερο. Ο Πλάις έχει ένα στοιχείο που ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει. Είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων. Σε κάθε παιχνίδι εκτελεί από ένα έως τρία και συνήθως είναι με καλές προϋποθέσεις. Το να σκοράρει ένα βρίσκεται στο 2.09 στη Novibet.

Μπασκόνια vs Παναθηναϊκός

Οι «Βάσκοι» ηττήθηκαν στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 83-89. Ο Ντάριους Τόμπσον ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους. Ντεμπούτο έκανε ο αντικαταστάτης του Χένρι, Μαξ Χάιντεγκερ.

Από την άλλη, στο ίδιο έργο θεατές ήταν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια 68-83. Κάκιστη εμφάνιση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν… ενόχλησαν τη Ρεάλ. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Πάρις Λι με 17 πόντους. Σταθερά εκτός οι Πονίτκα, Ματζούκας, Μποχωρίδης.

Εκτίμηση: Η Μπασκόνια στην έδρα της αν βρει ρυθμό δεν σταματιέται. Σοβαρά προβλήματα στον Παναθηναϊκό που φαίνεται σαν ομάδα που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και όχι μεσούσης της σεζόν. Ο άσος με χάντικαπ 7,5 πόντους είναι εφικτός και θα μπει στα προγνωστικά μας.

Ακόμη θα πάρουμε και κάποια ειδικά. Ο Ντάλτον Χομς είναι rookie στην Euroleague και πραγματοποιεί καλή σεζόν. Το κύριο στοιχείο του είναι το μακρινό σουτ. Οσο περνάει ο καιρός παίρνει και περισσότερο χρόνο. Ο coach Πεναρόγια γενικά κανει διαχείρηση στις διαβολοβδομάδες. Το όριο των 5,5 πόντων είναι μικρό όριο και αν μπουν τα σουτ θα βγει νωρίς στην αναμέτρηση.

Με το ίδιο σκεπτικό αλλά… ανάποδα θα πάρουμε τα under 6,5 ριμπάουντ του Ρόκας Γκιεντράιτις. Ο Λιθουανός μας πλήρωσε την Τρίτη με το over. Για να το πετύχει αυτό επαιξε 35 λεπτά. Θεωρώ απίθανο ο Πεναρόγια να τον αφήσει να ξαναπαίξει τόσο οπότε, τα ριμπάουντ αυτομάτως παίρνουν αξία.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Εφές
Πλάις over 0,5 τρίποντα
2.09
BET: 30 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 31.19
21:00
Ολυμπιακός - Εφές
Πλάις over 1,5 τρίποντα
6.30
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Χομς over 2,5 τρίποντα
4.95
BET: 5 units
Μονό
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
1 (-7,5)
1.80
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Χομς over 5,5 πόντοι
1.75
BET: 30 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Γκιεντράιτις under 6,5 ριμπάουντ & Χομς over 2,5 ριμπάουντ
1.97
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις