Με νοοτροπία νικητή για το… 4.14

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευής από τον #TheMagician με αποκλειστικό σκοπό την αναζήτηση κερδοφόρων αποδόσεων.

Καλημέρα σας! Συνεχίζουμε το θετικό πρόσημο στα δελτία μας και με λίγο τύχη παραπάνω θα σπάγαμε τα κοντέρ προχθές, αλλά όπως είχε πει και ο Ίβιτσα Όσιμ το 1993 η μπάλα είναι π@ρν@. Anyway, συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες μαζί με τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Πάμε να δούμε όμως τώρα τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ξέρουν μόνο την επίθεση

Ξεκινάμε την περιήγηση στην Ευρώπη από την Γερμανία. Η Άουγκσμπουργκ έχει ζήσει και καλύτερες ημέρες απ’ ότι την φετινή χρονιά. Με 18 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται οριακά (+2) πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετά την παύση λόγω Μουντιάλ και χειμερινής διακοπής, μετράει μια νίκη και δυο ήττες. Σκόραρε και στα τρία παιχνίδια αλλά η άμυνα της πρόλαβε να δεχτεί  επτά γκολ. Δέχεται πολλές φάσεις σε όλα τα παιχνίδια της, σπάνια κρατάει το μηδέν ενώ επιθετικά παλεύει, έχοντας σκοράρει στα δώδεκα από τα τελευταία τις 13 παιχνίδια.  Αν είναι στήριγμα η έδρα της; Έχει την χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή μαζί με την Σάλκε με οχτώ βαθμούς.

Αντιθέτως τα πράγματα στο στρατόπεδο της αντιπάλου της, Μπάγερν Λεβερκούζεν πηγαίνουν καλύτερα. Μετά την πρόσληψη του Αλόνσο ως προπονητή, στις αρχές Οκτωβρίου, η ομάδα απέκτησε ταυτότητα και πλέον έρχονται και οι εκτός έδρας νίκες. Μπορεί η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 0-2 να διέκοψε ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, η ομάδα όμως δείχνει αναγεννημένη και ικανή για νέο σερί. Παίζει επιθετικά είτε εντός είτε εκτός με σκοπό την νίκη. Για να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις πρέπει να περνάει από έδρες τύπου Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν αλλά οι φιλοξενούμενοι επιθετικά και αμυντικά είναι καλύτεροι. Θα κρατήσουμε ως κάλυψη το Χ2 και over 2,5 γιατί το βρήκαμε στην τίμια απόδοση 2.18 στην Fonbet.

Ψάχνουν την χρυσή φόρμουλα

Μεταφέρουμε τα προγνωστικά μας στην Αγγλία και στο μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τσέλσι ως γηπεδούχος φαίνεται να ψάχνει τα πατήματα της. Έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με τελευταία άφιξη αυτή του μέσου Έντζο Φερνάντες απο την Μπενφίκα (με 121 εκ. ευρώ!) ενώ έφυγε για την Άρσεναλ ο Ζορζίνιο. Είχε ξεκινήσει με καλά αποτελέσματα ο Πότερ ως προπονητής αλλά από Νοέμβριο και μετά η ομάδα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη κοιλιά, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και νίκες που κατακτώνται δύσκολα. Έτσι η νέα διοίκηση έριξε λεφτά στην αγορά, απέκτησε παίχτες και θα περιμένει στο μέλλον αποτελέσματα. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία δυο για το πρωτάθλημα με Κρίσταλ Πάλας εντός (1-0) και Λίβερπουλ εκτός (0-0) αν και άμυνα της πελαγοδρομεί τελευταία. Λείπουν οι Μεντί (Τ), Καντέ(Μ), Ζακάρια (Μ) και οι επιθετικοί Στέρλιγκ, Ζοάο Φέλιξ και Πούλισιτς.

Από την άλλη η Φούλαμ κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Με 31 βαθμούς βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας δυο περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο. Στα τελευταία δυο παιχνίδια της βέβαια έχασε με το ίδιο σκορ, 1-0 πρώτα εκτός έδρας στην Νιούκαστλ και έπειτα εντός από την Τότεναμ. Αν και στο <<Σεντ Τζέιμς Πάρκ>>  έχασε πέναλτι στο 0-0, στην εντός έδρας ήττα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πριν τρεις εβδομάδες είχε φιλοξενήσει την Τσέλσι, όπου και την κέρδισε με 2-1 σ’ εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μπορεί η ομάδα του Μάρκο Σίλβα να ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία αλλά βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα over 2,5 στην Premier League με 16 σε 21 αγώνες.

Η Τσέλσι έχει από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας εντός έδρας αλλά οι φιλοξενούμενοι παίζουν επιθετικά και σκοράρουν συχνά. Πολύ πιθανό το goal/goal με απόδοση 1.90 στην Fonbet.

Η κατρακύλα συνεχίζεται

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην Ισπανία. Οι Βάσκοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασαν πλέον τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη με δυο ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες σκοράροντας μόνο ένα τέρμα. Από την μια οι κακές εμφανίσεις και από την άλλη η αναποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων έφεραν αυτό το αρνητικό σερί. Ανάστησε την Θέλτα στο τελευταίο παιχνίδι χάνοντας με 1-0 στο «Μπαλαΐδος» σ ‘ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Θ’ απουσιάσει ο ενίοτε βασικός κεντρικός αμυντικός Ινίγκο Μαρτίνεζ και πιθανότατα ο επιθετικός Ινάκι Γουίλιαμς (18 Συμ./5 Γκολ). Οι οπαδοί της πάντα την στηρίζουν αλλά απέχοντας από την νίκη καιρό τώρα πρέπει να βρουν και την χαμένη τους ψυχολογία.

Στον βορρά της Ισπανίας θα ταξιδέψει η Καντίθ. Έχει αλλάξει πλέον ρότα στο πρωτάθλημα και από εκεί που ξεκίνησε άσχημα με ήττες, πλέον αν χάσει αυτό γίνεται ιδιαίτερα δύσκολα. Νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Μαγίορκα με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μία ήττα (εκτός από την Σεβίλλη στο 90′) δυο νίκες και δυο ισοπαλίες είναι τα αποτελέσματα της στα τελευταία πέντε. Με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 18η θέση αλλά με (υποτιθέμενη)  νίκη σήμερα φθάνει, έστω και προσωρινά στην ενδέκατη θέση, κερδίζοντας επτά θέσεις. Το σίγουρο είναι ότι πάει με πρώτο στόχο να μην χάσει στο «Σαν Μαμές», καθώς κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι καλύτερη ομάδα αλλά οι αποδόσεις του 1.40 είναι μη αποδεκτές για στοιχηματισμό. Βάση τιμών αποδόσεων και κατάστασης των ομάδων περισσότερο αξίζει την δεδομένη στιγμή η στήριξη στους φιλοξενούμενους. Γι αυτό θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το Χ2 διπλή ευκαιρία με απόδοση 3.00 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 4.14
21:45
Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Λεβερκούζεν
Χ2 & over 2,5
2.18
22:00
Τσέλσι - Φούλαμ
Goal/goal
1.90
BET: 30 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Καντίθ
Χ2
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις