Παλεύουν για την ελπίδα σε Τορίνο και Μιλάνο

Παλεύουν για την ελπίδα σε Τορίνο και Μιλάνο

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τις προβλέψεις του για απόψε, δίνοντας βάση σε Euroleague αλλά και Κύπελλο Ιταλίας

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο από μπασκετική δράση αλλά έχει και τις πινελιές του από το ποδοσφαιρικό μενού. Δύο παιχνίδια στο προσκήνιο για απόψε, όλα στην Ιταλία, το ένα στο Μιλάνο ενώ το άλλο στο γειτονικό Τορίνο. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές στα προγνωστικά μας, σε τιμές πάντοτε αξίας.

Προγνωστικά: Θέλει το μεγάλο comeback η Αρμάνι

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους απέναντι στη Μπασκόνια, δείχνουν να βγάζουν εγωισμό και να προσπαθούν να προσεγγίσουν ξανά την οκτάδα, έστω και ιδεατά. Μιλάμε για μία ομάδα που εμφάνισε τρομερά προβλήματα ιδιοσυγκρασίας μέχρι τώρα στην χρονιά αλλά η παρουσία ορισμένων μονάδων (Μπαρόν, Ντέιβις, Βόιτμαν) της δίνουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Παράλληλα η παρουσία του Μεσίνα στον πάγκο αλλά και η μεταγραφή του Νέιπιερ που της έδωσε πολλά πράγματα που δεν είχε, φαίνεται να της δίνουν οξυγόνο. Εξάλλου έχει βελτιωθεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, προσπαθεί να διατηρήσει την αμυντική της σταθερότητα.

Από την άλλοι οι Σέρβοι δείχνουν τελευταία να βγάζουν πολλά προβλήματα στο παρκέ. Η κατάσταση εκτός γηπέδου με τον Καμπάτσο έχει επηρεάσει αρκετά τους παίκτες του Ιβάνοβιτς, οι οποίοι μοιάζουν και ντεφορμέ. Εκτός έδρας εξάλλου δεν δείχνουν την ίδια συνέπεια, στερούνται επιθετικών λύσεων και εύκολα πέφτουν στις παγίδες του αντιπάλου. Εάν δεν διορθωθεί το θέμα με τον ανενέργο παίκτη της ομάδας, τότε δύσκολα θα πάει οκτάδα.

Η ιταλική ομάδα δείχνει να έχει πάρει θάρρος, υπάρχει ταλέντο και ποιότητα. Άμα βρει ρυθμό και παίξει άμυνα, τότε μάλλον θα πάρει την νίκη. Κρατάμε τον άσο της Αρμάνι στο 1.77 στα προγνωστικά μας. 

Αίμα και άμμος στο Τορίνο

Αργότερα Γιουβέντους και Λάτσιο, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης, στον τελευταίο προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η κατάσταση στην «Γιούβε» είναι τραγική. Μετά την τιμωρία για το σκάνδαλο, τα οικονομικά της ομάδας είναι σε άσχημη κατάσταση, γίνεται μάλιστα λόγος πως είναι ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό η έξοδος στην Ευρώπη ώστε να σωθεί. Οπότε καταλαβαίνουμε πως επειδή στο πρωτάθλημα τα περιθώρια έχουν στενέψει, πλέον κοιτούν το Κύπελλο και το Europa League. Εξάλλου εκτός από την όποια βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο προσφέρει ένας τίτλος, θα δώσει και σημαντική ώθηση στο πρεστίζ του οργανισμού που φέτος έχει καταπατηθεί. Αγωνιστικά δεν πατάει καλά, η κρίση σαφέστατα και την έχει επηρεάσει. Βέβαια υπάρχουν δυνατότητες, αμυντικά κυρίως εντοπίζονται τα προβλήματα της.

Από την άλλη εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η κατάσταση στους «Ρωμαίους». Η ομάδα του Σάρι πετάει αγωνιστικά, έχει πάρει ορισμένες νίκες, σκοράρει εύκολα και η επιστροφή του Τσίρο Ιμόμπιλε, της δίνει ακόμα μεγαλύτερο αέρα στο εκτελεστικό κομμάτι. Φυσικά όμως επειδή μιλάμε για την Λάτσιο, πάντα υπάρχει η αστάθεια στην κουβέντα. Δεν έχει βρει ακόμα την φόρμουλα που χρειάζεται, ούτε έχει χτιστεί ο χαρακτήρας στους ποδοσφαιριστές που πρέπει. Θέλει την πρόκριση, θα παίξει επιθετικά και θα πρεσάρει στα μετόπισθεν.

Ματς, πραγματικό αίνιγμα. Καλύτερη επιλογή από το αμφίτερμα, δεν υπάρχει, αφού βλέπουμε ένα ανοιχτό ματς με μπόλικη ένταση. Το βρίσκουμε στο 1.85.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

 

 

Μονό
21:00
Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας
1
1.77
BET: 20 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Λάτσιο
Goal/Goal
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις