Βραδιά των over στη Μινεσότα

Βραδιά των over στη Μινεσότα

Προγνωστικά NBA: Με τρία over από το ματς στη Μινεσότα θα πορευτεί στα σημερινά του προγνωστικά NBA o #Nash

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Μπόλικα παιχνίδια και σήμερα και έχω επιλέξει τρία σημεία από το ματς μεταξύ των Τίμπεργουλβς και των Γουόριορς στα προγνωστικά NBA και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

Προγνωστικά NBA: Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο «Target Center» της Μινεσότα και με δεδομένη την κατάσταση των ομάδων θα το έλεγα ένα πολύ ωραίο δυτικό ντέρμπι.

Μόλις μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες βαθμολογικά με τους Γουόριορς να δυσκολεύονται φέτος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Από την άλλη οι γηπεδούχοι τα πάνε αρκετά καλά στο σπίτι τους με 18-11 ρεκόρ.

Στην προηγούμενη φετινή τους συνάντηση οι «Πολεμιστές» επικράτησαν στη συγκεκριμένη έδρα με 114-137.

Από άποψη σκοραρίσματος περιμένω ανάλογο παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Οι Γουόριορς έχουν αυτή τη στιγμή την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 118,1 πόντους ανά βραδιά. Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι με 115,1. Κρατάμε το όριο των 237,5 πόντων.

Θα πάρουμε φυσικά και ειδικά παικτών από το ματς αυτό, επιλέγοντας έναν από κάθε ομάδα.

Με το σκεπτικό του χαμηλού σχήματος των Γουόριορς περιμένω τον Γκομπέρ να μην έχει αντίπαλο ψηλά και να κυριαρχήσει στα ριμπάουντ. Το όριο το βρίσκουμε στο 12,5, κάτι που έχει επιβεβαιώσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Και για το τέλος, βλέπουμε τον Στεφ Κάρι να τρέχει ένα μικρό σερί τριών αγώνων σε πολύ καλή κατάσταση μετρώντας 34,35 και 38 πόντους αντίστοιχα.

Στο συγκεκριμένο ματς που αναμένεται το σκορ να πάει ψηλά είναι μια καλή επιλογή να εμπιστευτούμε τον νο1 επιθετικό όπλο των Γουόριορς. Το όριο των πόντων το παίρνουμε στο 28,5.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
03:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
over 237,5 πόντοι
1.85
BET: 15 units
Μονό
03:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Γκομπέρ over 12,5 ριμπάουντ
1.95
BET: 15 units
Μονό
03:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Κάρι over 28,5 πόντοι
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις