Κινέζικη δυάδα στο 2.72

Κινέζικη δυάδα στο 2.72

Με την κινέζικη λίγκα θα ασχοληθεί η στήλη μας, καθώς διεξάγονται δύο παιχνίδια πρωταθλήματος σήμερα.

Το πρώτο είναι αυτό ανάμεσα στην Κινγκντάο Χουανγκάι και τη Γουχάν Ζαλ. Στην αναμέτρηση αυτή το αμφίτερμα μοιάζει μία πολύ δυνατή επιλογή, καθώς οι 4 από τις 5 τελευταίες τους αναμετρήσεις τελείωσαν με αμφίτερμα. Εκτός αυτού, η Χουανγκάι έχει 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια G/G, ενώ η Γουχάν 3/5 εκτός έδρας G/G.

Στο άλλο παιχνίδι τώρα, η Γκουοάν υποδέχεται την Τσονγκίνγκ Λιφάν. Η γηπεδούχος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 παιχνίδια, ύστερα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, και η αντίπαλος προσφέρεται για αυτό. Η Γκουοάν έχει μία μόλις ήττα εντός έδρας και αυτή από την πρωτοπόρο Σανγκάη. Είναι 2η με 14 βαθμούς σε επτά αγώνες ενώ η Λιφάν είναι προτελευταία με έξι βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις. Θα πάμε με τους γηπεδούχους εδώ καθώς θέλουν μια νίκη για να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Επειδή ο άσος προσφέρεται χαμηλά, θα το παίξουμε συνδυαστικά κυνηγώντας μια μεγαλύτερη απόδοση.

Δυάδα (2.72)

13:00 Κινγκντάο Χουανγκάι – Γουχάν Ζαλ: Goal/goal (1.70)

15:00 Γκουοάν – Τσονγκίνγκ Λιφάν: 1 & over 1.5 (1.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις