Απόδραση απ’ τον Βορρά με 5.50

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Στο κυνήγι της έκπληξης στο «Μπολάρ Ντελελί». Δύσκολη έξοδος για Μαρσέιγ. Ποντάρισμα σε γκολ και ειδικά.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Στροφή στη Ligue 1 σήμερα με την 21η αγωνιστική στο μενού. Πέντε ματς στις 20.00 και πέντε στις 22.00, περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα πρώτα για τα προγνωστικά Γαλλίας. Πάμε να δούμε τι βγαίνει…

Ανίκανη να αντιδράσει μοιάζει η Ανζέ. Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» στη Μπρεστ (4-0) ήταν εικόνα μιας ομάδας παραδομένης και πλήρως συμβιβασμένης με την ιδέα του υποβιβασμού. Δώδεκα σερί ήττες πλέον και με τη διαφορά στους 10 βαθμούς από την 16η θέση, χρειάζεται στην ουσία ένα θαύμα. Εννέα σερί over 2,5 στην έδρα της και οκτώ goal/goal.

Η Αζαξιό από την άλλη μπορεί να μην κέρδισε, είχε όμως πολύ καλή εικόνα στο ματς με τη Λιόν (0-2). Ειδικά στο πρώτο μέρος οι Κορσικανοί σπατάλησαν πολύ σπουδαίες ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα της Λιόν Λόπεζ να κατεβάζει ρολά. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί βγάζοντας ωστόσο πρόγραμμα με Μονακό, Τουλούζ, Ρεμς και Λιόν.

Αξίζει το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ, προσωπικά θα πάρω το πιο ασφαλές συνδυαστικό Χ2 & over 0,5 γκολ Αζαξιό (1,98 Stoiximan). 

Δύσκολη έξοδο έχει η Μαρσέιγ που φιλοξενείται από τη Ναντ. Τα «καναρίνια» προέρχονται από το «σβηστό» Χ στην έδρα της Κλερμόν, αποτέλεσμα που επέκτεινε τόσο το αήττητο σερί της (2-4-0) όσο και το σερί παιχνιδιών με μηδέν παθητικό (5 πλέον, 7 μαζί με το κύπελλο). Εντός «Μποζουάρ» η Ναντ είναι «αλύγιστη» φέτος καθώς έχει ηττηθεί μόνο από την Παρί μέχρι στιγμής. Μπήκε στην αποστολή ο Ντελόρ που ανακοινώθηκε μόλις χθες (δανεικός από Νις).

Η Μαρσέιγ ήταν στα σημεία καλύτερη από τη Μονακό, κινδύνεψε βέβαια και η ίδια σε ορισμένες περιπτώσεις με το τελικό 1-1 να κρίνεται εν πολλοίς δίκαιο. Στο -2 από τη 2η Λανς, θα ψάξει σήμερα μια νίκη σε μια έδρα που της βάζει πάντα δύσκολα (μόλις τέσσερα διπλά σε 18 αναμετρήσεις στο «Μποζουάρ» από το 2000 έως σήμερα). Ακόμα και το περσινό 0-1 ήρθε με αριθμητικό πλεονέκτημα των Μασσαλών από το 32’.

Αξιοσημείωτο ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα ένταση και νεύρα και αυτό αποτυπώνεται και στις κάρτες (πέντε σερί over 4,5 σε κάρτες ενώ είχαμε και κόκκινη κάρτα και στα τέσσερα τελευταία μέσα-έξω).

Δεδομένα η Ναντ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Βασική μας επιλογή από το ματς θα είναι τα φάουλ ενώ θα πάρουμε και το αμφίτερμα που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1,83 (fonbet.gr). Τρίτο σημείο θα είναι το over 3,5 κίτρινες κάρτες (1,90 Fonbet.gr).

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έχουμε στο «Ογκούστ Ντελόν» ανάμεσα σε Ρεμς και Λοριάν. Δύο από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες της φετινής Ligue 1 που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος. Από τη μία η Ρεμς που με τον Στιλ στον πάγκο είναι αήττητη για 12 αγώνες (ισοφάρισε την Παρί στο 96’ την Κυριακή) και από την άλλη η Λοριάν που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 5άδα.

Αλλαγές σε πρόσωπα έχουμε τις τελευταίες μέρες στη Λοριάν η οποία προχώρησε στην απόκτηση των Ντιένγκ (φορ, από Μαρσέιγ) και Φεβρ (μεσοεπιθετικός, δανεικός από Λιόν) για να καλυφθούν τα κενά των Μοφί (είναι υπό μεταγραφή) και Ουατταρά.

Ομάδα του over φέτος η Λοριάν (14 στα 19 συνολικά, 15 στα 19 goal/goal), βρίσκει δίχτυα και η Ρεμς, άγνοια κινδύνου έχουν αμφότερες, γιατί να μη μας πληρώσουν αυτό το ωραίο 2,35 του goal/goal & over 2,5 (Novibet);

Και κάτι τρελό για το τέλος; Διπλό Νις στο αλώβητο μέχρι στιγμής «Μπολάρ Ντελελί» (10-0-0). Κάπου θα «σπάσει» η αήττητη έδρα της Λανς και η Νις έδειξε και στο ματς με τη Λιλ (1-0) ότι είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Ποιοτικά οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές για να προσφέρεται το διπλό στο 5.50!

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
20:00
Ανζέ - Αζαξιό
Χ2 & Αζαξιό over 0,5
1.98
BET: 15 units
Φάουλ
20:00
Ναντ - Μαρσέιγ
Over 22,5 φάουλ
2.15
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ναντ - Μαρσέιγ
Goal/goal
1.83
BET: 15 units
Κάρτες
20:00
Ναντ - Μαρσέιγ
Over 3,5 κίτρινες κάρτες
1.90
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ρεμς - Λοριάν
Goal/goal & over 2,5
2.35
BET: 15 units
Ρίσκο
22:00
Λανς - Νις
2
5.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις