Με σύμμαχο τις έδρες για τον τριπλασιασμό

προγνωστικά

Τρία ματς από τρεις διοργανώσεις ξεχωρίζει ο #Bats για αυτή την Τετάρτη, ρίχνοντας το βάρος στα γκολ.

Στη Γερμανία και την Ιταλία παίζουν κύπελλο, στη Γαλλία πρωτάθλημα και τα προγνωστικά μας συνεχίζονται και μεσοβδόμαδα με τρία συνδυαστικά σημεία.

Προγνωστικά: Λειψία – Χόφενχαϊμ

Πρώτο δυνατό τεστ στο κύπελλο για την τροπαιούχο Λειψία, που αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ για τη φάση των «16». Η ομάδα του Ρόζε δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Στουτγκάρδης για το πρωτάθλημα και παρέμεινε στην τρίτη θέση, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Ζόμποσλαϊ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ με το πρώτο να είναι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μεγάλη απόσταση.

Η Χόφενχαϊμ είχε δύο ολόκληρους μήνες για να λύσει τα θέματά της και να επιστρέψει δυνατότερη μετά τη διακοπή, όμως αλλαγή δε φαίνεται στον ορίζοντα. Πριν το Μουντιάλ είχε πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, τώρα έχει οκτώ. Η ήττα με 4-1 από την Γκλάντμπαχ εντός έδρας δείχνει ότι θα δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή. Παραδόξως, τελευταία φορά που νίκησε ήταν στο προηγούμενο ματς του κυπέλλου, στις 18 Οκτωβρίου με 5-1 επί της Σάλκε. Ακόμα και το 1.50 του άσου μοιάζει πολύ υψηλό αν αναλογιστούμε το πόσο ανώτερη είναι η Λειψία αυτή την στιγμή.

Με τον Ρόζε στον πάγκο, μετράει εννέα νίκες και μία ισοπαλία (με την Μπάγερν) στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα», και μόνο μία από αυτές τις νίκες ήρθε με under 2,5 τέρματα. Δε μας ξεφεύγει το 3.40 της Novibet για τον άσο σε συνδυασμό με over 3,5 γκολ.

Ρόμα – Κρεμονέζε

Άλλη μια μονομαχία με μεγάλη -ίσως και μεγαλύτερη- διαφορά δυναμικότητας έχουμε στο Coppa Italia, μεταξύ της Ρόμα και της Κρεμονέζε. Δύο ομάδες που φαίνεται πως θα χρειαστεί να βολευτούν με τη διεκδίκηση των μίνιμουμ στόχων τους στο πρωτάθλημα: οι γηπεδούχοι την έξοδο στο Champions League κι οι φιλοξενούμενοι την παραμονή στην κατηγορία. Το κύπελλο αποτελεί διέξοδο και ευκαιρία για το κάτι παραπάνω.

Στο «Ολίμπικο» οι Ρωμαίοι έχουν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στα ημιτελικά, όπου η κλήρωση θα είναι πολύ ευνοϊκή. Αποφεύγουν Ίντερ/Αταλάντα και Γιουβέντους/Λάτσιο και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Φιορεντίνα – Τορίνο στην επόμενη φάση. Για μια ομάδα που «διψά» τόσο για τίτλους, με τελευταίο εγχώριο τρόπαιο του κύπελλο του 2008, ένα τέτοιο ματς όπως το αποψινό μόνο σε δεύτερη μοίρα δεν περνάει. Ξέρουμε πόσο «μανούλα» είναι σε τέτοια νοκ άουτ ματς ο Μουρίνιο και δεν περιμένουμε να πάρει μεγάλα ρίσκα. Στο 2.07 βρίσκουμε τον άσο με no goal στη Fonbet.

Μονακό – Οσέρ

Ματς με ισχυρό φαβορί γίνεται και στο «Λουί Ντε», ανάμεσα στη Μονακό και την Οσέρ. Οι γηπεδούχοι επέζησαν στη Μασσαλία και πήραν την ισοπαλία απέναντι στη Μαρσέιγ, σταματώντας το σερί οκτώ νικών που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Κλεμάν έχει την ευκαιρία με νίκη επί της σχετικά αδύναμης Οσέρ, να παραμείνει τέταρτη και να μειώσει τη διαφορά από την τρίτη θέση σε περίπτωση γκέλας της Μαρσέιγ. Εντός έδρας συνήθως δεν τα βρίσκει «σκούρα» απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, με πιο πρόσφατο δείγμα το 7-1 επί της ουραγού Αζαξιό.

Η ποιότητα των Μονεγάσκων και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν θα κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων. Ειδικά στην περίπτωση της Οσέρ, που εκτός έδρας έχει τους λιγότερους βαθμούς μαζί με την Ανζέρ (τέσσερις) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 24 γκολ παθητικό. Η καλή φόρμα των γηπεδούχων μπορεί να βοηθήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με δική τους νίκη βεβαίως. Δελεαστική η συνδυαστική επιλογή του άσου & over 3,5 στη Fonbet, με απόδοση 2.85.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Combo
19:00
Λειψία - Χόφενχαϊμ
1 & over 3,5
3.40
BET: 10 units
Combo
22:00
Ρόμα - Κρεμονέζε
1 & no goal
2.07
BET: 20 units
Combo
22:00
Μονακό - Οσέρ
1 & over 3,5
2.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις