ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από την Γαλλία με αγάπη, για το 17άρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Από την Γαλλία με αγάπη, για το 17άρι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από την Γαλλία με αγάπη, για το 17άρι

προγνωστικά

Ταμεία από την επαρχία της Γαλλίας αναζητάει στα σημερινά προγνωστικά ο #TheMagician για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Καλημέρα σας! Κλείσαμε τον Ιανουάριο με ωραία σημεία – αποδόσεις από την Ευρώπη που επαληθεύτηκαν γρήγορα κατά την διάρκεια των αγώνων. Αυτό θα επιδιώξουμε και σήμερα μιας και η Ligue 1, των φίλων μας Γάλλων έχει την τιμητική τους σήμερα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δυο ομάδες με πάθος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την νότια Γαλλία. Η Τουλούζ παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη κερδίζοντας με ανατροπή το Στρασβούργο εκτός έδρας με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′ από τον Γκαμέιρο αλλά ο 22 χρονών Ολλανδός επιθετικός της,  Νταλίγκα με δυο τέρματα της χάρισε την νίκη. Δέκα βαθμούς συγκέντρωσε σε τέσσερις αγώνες και φαίνεται να απομακρύνεται από την ουρά της βαθμολογίας. Επιθετική ομάδα, που δεν κλείνεται στα καρέ της και παίζει για την νίκη. Σε δέκα αγώνες μπροστά από το κοινό της μόνο δυο φορές δεν βρήκε δίχτυα απέναντι σε Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως όσο καλή είναι επιθετικά, άλλο τόσο ευάλωτη είναι αμυντικά, αφού σπάνια κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Στηρίζεται στην έδρα της για να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία με δυο ήττες σε δέκα ματς.

Αντίπαλος της η Τρουά, η οποία έκοψε βαθμούς από την δεύτερη της βαθμολογίας Λανς εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική χωρίς να είναι καλύτερη. Μπορεί να άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 50ο λεπτό αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 88′ και ενώ το γήπεδο είχε κυριολεκτικά κατηφορίσει εναντίων της. Μόλις μια φορά δεν δέχτηκε γκολ στις 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Με 19 βαθμούς απέχει μόλις τέσσερις από την επικίνδυνη ζώνη. Σκοράρει συνεχώς αλλά η άμυνα είναι αυτή που την κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία. Έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη και πέντε ισοπαλίες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές γεγονός που την αναγκάζει να ψάχνει παντού βαθμούς. Εννέα over 2,5 σε 10 αγώνες εκτός έδρας η Τρουά, τα οποία εννέα είναι σε συνδυασμό με goal/goal!

Επιθετικές ομάδες που θα βρουν χώρο στην περιοχή του αντιπάλου. Πρώτη επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.65 στην Fonbet.gr

Στο ρυθμό των γκολ οι φιλοξενούμενοι παρασύρουν όλες της ομάδες. Δύσκολα να ξεφύγει η Τουλούζ από το πλάνο. Με 8/10 over 3,5  η Τρουά μακριά απο την έδρα της. Κρατάμε και σαν δεύτερη επιλογή το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.75  στην Fonbet.gr.

Το θέλουν και οι δύο

Το αήττητο σερί του φθινοπώρου της Ρεν την οδήγησε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Συνεχίζει να παίζει καλά αλλά οι τελευταίες εκτός έδρας απώλειες της στοίχησαν σε βαθμούς και θέσεις, ενώ εντός έδρας μεταμορφώνεται σε ομάδα πρότυπο. Σε δέκα αγώνες έχει εννέα νίκες με τα οχτώ να ολοκληρώνονται με over 2,5. Τσάμπα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κλερμόν που μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Έτσι παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς, ένα πίσω από την Μονακό. Έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος με μέσο όρο 2,4 γκολ ανά παιχνίδι.

Ήταν σε καλό μομέντουμ το Στρασβούργο αλλά δεν απέφυγε την ήττα την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από την Τουλούζ. Προηγήθηκε με 1-0 αλλά έφυγε με άδεια χέρια με την ανατροπή να ολοκληρώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην ισοβαθμία εκτός ζώνης υποβιβασμού. Δεν θέλει επουδενί να δει τις ανταγωνίστριες ομάδες να απομακρύνονται και μάχεται για κάθε βαθμό. Στα τελευταία δέκα έχει εννέα over 2,5 και 9/10 goal/goal.

Η μία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της όπως συνηθίζει και η άλλη ψάχνει εναγωνίως βαθμό ή βαθμούς. Κρατάμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.87 στην Fonbet.gr

Προγνωστικά: Στην απόρθητη έδρα

Γράφουμε απόρθητη γιατί η Λανς σπάει τα εντός έδρας ρεκόρ, όπου σε δέκα αγώνες έχει το απόλυτο σε νίκες. Σύνολο 30 βαθμούς στο <<Μπολάρ>> σε συνδυασμό με τους 15 μακριά από αυτό, έφτασε τους 45 και την δεύτερη θέση, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Αδίκησε τον εαυτό της το Σάββατο και έμεινε στην ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Τρουά αλλά στο σπίτι της πνίγει τους αντιπάλους και επιτίθεται από το πρώτο λεπτό έχοντας δεχτεί γκολ μόνο στα μισά παιχνίδια εντός έδρας. Χωρίς επιλογή απώλειας βαθμών αφού η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή ενώ η Μαρσέιγ παραμονεύει στην τρίτη θέση στο -2.

Το ταξίδι των 1100 χιλιομέτρων θα το διανύσει η Νις. Με 28 βαθμούς βρίσκεται στην ένατη θέση, την υψηλότερη στην οποία έχει βρεθεί από την αρχή του πρωταθλήματος. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που έχει καλούς αμυντικούς αριθμούς αλλά επιθετικά απέχει πολύ από τις μεγάλες ομάδες. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα με τρία over 2,5 και πέντε goal/goal. Προτεραιότητα η αποφυγή της ήττας αλλά ο βαθμός δυσκολίας για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλος.

Κλειστές ομάδες και οι δυο ενώ ο αγώνας αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω και κρατάμε τον άσο με απόδοση 1.72 στην Fonbet.gr

Η Λανς είναι ένα κλικ πιο κοντά στην νίκη καθώς διαθέτει καλύτερη ομάδα αλλά δεν περιμένουμε ν’ ανοίξει το σκορ. Με ρίσκο φυσικά η επόμενη επιλογή μας για την νίκη της γηπεδούχο Λανς με 1-0 ακριβές σκορ, με απόδοση 6.50 στην Fonbet.gr

Περιμένουμε απαντήσεις αστέρων

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας από την νότια ακτή της Γαλλίας. Η Μονπελιέ δεν έχει να μας παρουσιάσει και πολλά πράγματα. Είναι ομάδα συγκεκριμένων στόχων και επιλογών στο πρωτάθλημα. Είναι 14η στην βαθμολογία με 20 βαθμούς έχοντας την ίδια συγκομιδή βαθμών εντός και εκτός έδρας (10).  Έξι νίκες έχει όλες κι΄όλες στο πρωτάθλημα, όπου οι πέντε είναι με ομάδες κάτω από αυτήν στην βαθμολογία. Το μόνο στο οποίο αποβλέπει είναι να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Απέναντι στους μεγάλους ηττάται με ευκολία και χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως στις δώδεκα ήττες οι δέκα είναι με over 2,5.  Αντίπαλος της, οι πρωταθλητές της Παρί Σεν Ζερμέν. Συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες από την αρχή του έτους με μόλις μια νίκη. Πλέον η Λανς είναι τρεις βαθμούς πίσω και η Μαρσέιγ στους πέντε. Τα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας συνοδεύτηκαν με ήττα και ίσως μοιάζουν πολλά για τους αστέρες του προπονητή Γκατιέ, για τον οποίον υπάρχουν μουρμούρες. Λογικό να θέλει και ο ίδιος, όπως και οι παίχτες να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, με μια πειστική νίκη.

Έχει την παράδοση η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Μονπελιέ να νικάει με μεγάλα σκορ. Επιλέγουμε το διπλό και over 2,5 με απόδοση 1.82 στην Fonbet.gr

Καλή επιτυχία!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 3.08
20:00
Τουλούζ - Τρουά
Over 2,5
1.65
22:00
Ρεν - Στρασβούργο
Over 2,5
1.87
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.13
22:00
Λανς - Νις
1
1.72
22:00
Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν
2 & over 2,5
1.82
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 17.87
20:00
Τουλούζ - Τρουά
Goal/goal & over 3,5
2.75
22:00
Λανς - Νις
Ακριβές σκορ: 1-0
6.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις