Με τρίποντα και έδρες έως 5.88!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 22ης αγωνιστικής ποντάροντας σε έδρες και τρίποντα.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Μπαίνουμε σε «διαβολοβδομάδα» και το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό. Οι απουσίες σε πολλές ομάδες, αλλά και οι νέες μεταγραφές αλλάζουν τις ισορροπίες. Πολλά ματς απόψε και πάμε στο δια ταύτα.

Προγνωστικά Euroleague με… πολλά τρίποντα!

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, που ανοίγει και την αυλαία της αγωνιστικής. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό, θέλοντας να πάρει ρεβάνς για τη συντριβή στο ΣΕΦ. Πολύ σημαντική η απουσία του Σλούκα. Παρόλο που γέρνω προς τον άσο, θα αποφύγω το σημείο και θα πάω σε ένα ειδικό που αφορά εν μέρει τον Έλληνα γκαρντ. Δε χρειάζεται να  πούμε πόση επίδραση έχει στο παιχνίδι της ομάδας του. Το βάρος της δημιουργίας θα πέσει στον Γουόκαπ, που όσο κι αν είναι φορμαρισμένος θα δυσκολευτεί να ανταπεξέλθει. Περιμένω λιγότερες ασίστ, περισσότερα iso και τρίποντα. Ο χρόνος του Σλούκα θα μοιραστεί στα υπόλοιπα γκαρντ, οπότε είναι μεγάλη ευκαιρία να αγοράσουμε τα τρίποντα του Κάνααν.

Λίγο αργότερα, η Αρμάνι υποδέχεται τη Μπασκόνια στο Μιλάνο. Στην τελευταία θέση οι Ιταλοί που μόνο με ένα θαύμα θα το γυρίσουν. Δε φαίνεται να το βάζουν κάτω όμως. Νέα μεταγραφή ο παραλίγο… πράσινος Ναπίερ. Σημαντική η απουσία του Μέλι. Ωστόσο σημαντικότερες απουσίες έχουν οι Ισπανοί. Μετά το θέμα με το Χένρι, ήρθε και ο τραυματισμός του εξαιρετικού φέτος Χάουαρντ. Εκτός έδρας η Μπασκόνια χάνει πολλή από τη δυναμική της με ρεκόρ 3-7 και σκοράρει 77 πόντους. Στηρίζουμε τον άσο σε ένα ισορροπημένο σετ.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Το στήριγμα της βραδιάς είναι στο Βελιγράδι, όπου η Παρτιζάν υποδέχεται τη Βιλερμπάν. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Σέρβοι και με καλή ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ερυθρό. Ανεβασμένη είναι και η Βιλερμπάν και μάλιστα ενισχυμένη με τον Μποστ. Η ομάδα του Ζοτς έχει κερδίσει πολύ δυσκολότερους αντιπάλους εντός έδρας και θεωρώ πως δε θα έχει πρόβλημα σε ένα ματς που λογικά το σκορ θα ανέβει ψηλά, όπως συνηθίζουν οι γηπεδούχοι.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Βαλένθια με τη Μπάγερν Μονάχου. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν. Ειδικά οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο πρόβλημα στη ρακέτα, αλλά ο Μούμπρου βγάζει συνεχώς λαγούς από το καπέλο του. Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους, αλλά τα όρια δε μου αρέσουν. Θα ποντάρω σε ένα ειδικό που αφορά τα εύστοχα τρίποντα. Η Βαλένθια εντός σκοράρει 10,6 τρίποντα και η Μπάγερν εκτός 9,1. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και ο άσος σε αυτή την κατηγορία είναι value σε απόδοση διπλασιασμού.

 

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Κάνααν over 1,5 τρίποντα
1.87
BET: 25 units
Μονό
20:00
Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια
1
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5.88
20:00
Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια
1 & Μπασκόνια under 79,5
2.40
21:30
Παρτιζάν - Βιλερμπάν
1 (-3,5) & over 154,5
2.45
BET: 15 units
Combo
21:30
Παρτιζάν - Βιλερμπάν
1 & over 149,5
1.85
BET: 35 units
Ειδικό
21:30
Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου
Βαλένθια περισσότερα τρίποντα
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις