Σύγκρουση πρωτοπόρων με 2.65

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Μάχη ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της φετινής Ligue 2 στο «Ματμούτ Ατλαντίκ». Λογικό φαβορί η Μετς.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Στοιχηματικά το τριήμερο δεν πήγε πολύ καλά. Κάποιες επιλογές χάθηκαν στο όριο, άλλες ήθελαν καλύτερη ανάγνωση. Μέσα στο παιχνίδι κι αυτά. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ligue 1 και Ligue 2 και μας δίνεται η ευκαιρία να ανακάμψουμε άμεσα. Θέλει βέβαια προσοχή μιας και οι εμβόλιμες συνήθως κρύβουν «παγίδες». Με Ligue 2 τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Γαλλίας: Καλοπληρωμένα γκολ

Πρώτη επιλογή θα είναι το goal/goal στο ΛαβάλΝτιζόν. Το 0-0 του Σαββάτου στην Καέν ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι φέτος που δεν σημειώθηκε γκολ σε αγώνα της Λαβάλ (το 0-0 στην Παρί το άλλο). Βέβαια η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί κατέβηκε με αμυντικές διαθέσεις στην Καέν με στόχο να «κλέψει» κάτι από το ματς. Σήμερα λογικά θα δούμε μια πιο επιθετική Λαβάλ, η οποία έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο «Φρανσίς Λε Μπασέρ» ενώ συνολικά φέτος έχουν σημειωθεί 8 στα 10 over 2,5 εκεί.

Η Ντιζόν προέρχεται από το βαρύ 0-3 από την Μπορντό. Δεν είναι ότι ήταν εκτός προγράμματος ήττα αλλά θα περίμενε κανείς πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από τους «κόκκινους». Μόλις ένα διπλό εκτός έδρας για την ομάδα του Ομάρ Νταφ η οποία μετρά πέντε goal/goal & over 2,5 στις έξι τελευταίες εξορμήσεις της. Σημαντική και η επιστροφή από τιμωρία του πρώτου σκόρερ της Λε Μπιχάν (6 γκολ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 26 Δεκεμβρίου έγινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Ντιζόν να επικρατεί 5-0. Έχει κι αυτό τη σημασία του.

Το παιχνίδι προσφέρεται για γκολ και με τις αποδόσεις να ξεπερνούν τον διπλασιασμό υπάρχει σίγουρα αξία (Over 2,5 στο 2,35 από Fonbet). Καλό και το πιο safe over 2 στο 1.78.

Το δεύτερο σημείο θα έρθει από το ΜετςΡοντέ. Ούτε η ίδια η Μετς κατάλαβε πώς δεν κέρδισε το Σάββατο στη Βαλενσιέν. Με 60% κατοχή και 15 τελικές το τελικό 1-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στους τέσσερεις βαθμούς η διαφορά από τη δεύτερη θέση και ματς σαν το σημερινό πρέπει να τα παίρνει η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Η Ροντέ ήταν ανώτερη της Γκινγκάμπ, δέχθηκε όμως γκολ σε μία από τις λιγοστές φάσεις που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι και δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού, την έπιασε μάλιστα στους 19 βαθμούς και η Νιμ.

Ανώτερη ως ομάδα η Μετς (φάνηκε και στο 1-4 του πρώτου γύρου), από τα δικά της κέφια εξαρτάται ο σημερινός αγώνας. Βέβαια, το 1,60 του άσου δε λέει κάτι, μας λέει όμως το over 1,5 γκολ των γηπεδούχων (2.00 Fonbet) οι οποίοι όταν κερδίζουν συνήθως σκοράρουν από δύο γκολ και πάνω (7 από τις 9 νίκες τους τουλάχιστον δύο γκολ).

Μέχρι που θα φτάσει η Αννεσί;

Τα 11 έφτασε το αήττητο σερί της Αννεσί μετά το 2-2 στην Πο. Τυχερή πάντως η ομάδα του Λορέν Γκιγιό καθώς η Πο στο δεύτερο ημίχρονο έχασε σωρεία ευκαιριών (και δύο δοκάρια) και άξιζε την ολική ανατροπή. Όπως και να ‘χει με το σερί αυτό η Αννεσί έχει βγει από τη ζώνη υποβιβασμού και έχει απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών.

Η Καέν δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λαβάλ αν και είχε αρκετές καλές στιγμές στον αγώνα. Μία μόλις ήττα πάντως στα επτά τελευταία για τους «βίκινγκ» (το 1-0 στην Μπαστιά), οι οποίοι λογικά ούτε θα απειληθούν αλλά δεν έχουν και κάποιο ουσιαστικό στόχο (θυμίζω ότι φέτος ανεβαίνουν μόνο δύο ομάδες στη Ligue 1 και δεν θα γίνουν play off).

Αργά ή γρήγορα θα μπει τέλος στο μεγάλο (για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά και την ποιότητα της ομάδας) σερί της Αννεσί. Ίσως να γίνει και σήμερα. Δεν θα μπλέξουμε πάντως με σημεία, θα πάρουμε και εδώ το over 2 γκολ (1.77 Fonbet) το οποίο θα γίνει δυάδα με αυτό στη Λαβάλ.

Ντέρμπι κορυφής

Ξεχωρίζει φυσικά σήμερα το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μπορντό και Χάβρη. Οι δύο καλύτερες ομάδες της φετινής Ligue 2 συγκρούονται στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» με τη Χάβρη να παίζει ουσιαστικά για δύο αποτέλεσματα (στο +6 από τη Μπορντό). Έχει πολύ «Χ» το ματς αν και στα μάτια μου η Μπορντό είναι ελαφρώς καλύτερη αυτήν την περίοδο. Θα πάμε λοιπόν με το 1Χ & over 1,5 ενώ θα πάρει ένα ποντάρισμα να περάσει το ματς από το 1-1.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
21:45
Λαβάλ - Ντιζόν
Over 2,5
2.35
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.24
21:45
Αννεσί - Καέν
Over 2 ΑΗ
1.80
21:45
Λαβάλ - Ντιζόν
Over 2 ΑΗ
1.80
BET: 30 units
Μονό
21:45
Μετς - Ροντέ
Μετς over 1,5
2.00
BET: 15 units
Σκόρερ
21:45
Μετς - Ροντέ
Γκολ Μικαουτάτζε (Μετς)
2.10
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μπορντό - Χάβρη
1Χ & over 1,5
1.98
BET: 10 units
Ρίσκο
21:45
Μπορντό - Χάβρη
Σκορ μετά από 2 γκολ 1-1
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις