Γκολ και προκρίσεις μέχρι 7.60

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Jim Tsilo, με αρκετές επιλογές από διάφορες κατηγορίες ου Νησιού, σε combo, δυάδα με αποδόσεις μέχρι 7.60.

Ακόμη μια στοιχηματική ημέρα μπροστά μας, συνειδητά απείχα το Σαββατοκύριακο, αφού δε μου έκανε κάτι κλικ και ορθά έπραξα κατόπιν αποτελεσμάτων. Προγνωστικά Αγγλίας για σήμερα Τρίτη με επιλογές από FA Cup, Championship αλλά και National League. Πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Όλα συνηγορούν στην έδρα

Εκκίνηση από Champuinship και το παιχνίδι Λούτον – Κάρντιφ. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι με την εικόνα που βγάζουν εντός γηπέδου. Δεύτερη σερί χρονιά δείχνουν σοβαρή εικόνα και θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για είσοδο στα πλέι 0φ, αλλά και το τρελό όνειρο της ανόδου. Η Κάρντιφ απέλυσε τον Μάρκ Χάντσον και πήρε τον Σαμπρί Λαμουσί (πρώην Νότιγχαμ) μπας και σώσει τη κατηγορία. Προσωπικά ο νέος τεχνικός δε μου γεμίζει το μάτι, δεν έχει να προσφέρει κάτι, πλην αμυντικών τακτικών. Εν ολίγοις αγωνιστική διαφορά υπάρχει, η Λούτον αναμένω να κάνει το παιχνίδι της και να καθαρίσει επαγγελματικά.

Προγνωστικά Αγγλίας: Δυάδα με χαμηλό ρίσκο

Συνεχίζουμε με FA Cup και το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν. Παιχνίδι κυπέλλου, φυσικά αμφίρροπο, αφού πρόκειται για ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Η Μπέρμιγχαμ πραγματοποιεί ακόμη μια μέτρια χρονιά, με το κύπελλο ουσιαστικά να είναι έστω μια επιλογή για διάκριση. Η Μπλάκμπερν σταθερά ψηλά τα τελευταία χρόνια, αλλά της λείπει η αγωνιστική συνέπεια για να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι σε τιμές αουτσάιντερ σήμερα. Πάντως τα παιχνίδια που θέλει βρίσκει το τρόπο να μη τα χάνει και η Μπέρμγχαμ δεν έχει τη ποιότητα για να σηκώσει τιμές φαβορί.

Συνεχίζουμε με National League και το παιχνίδι Ίστιχ – Μπαρνέτ. Ομάδες που παλεύουν για μια θέση στη προνομιούχο επτάδα. Η Μπαρνέτ βρίσκεται στη 5η θέση και η Ίστιλ στην 9η, στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο. Λογικό το σετάρισμα με αβαντάζ στους γηπεδούχους οι οποίοι είναι αξιόπιστοι εντός έδρας. Η Μπαρνέτ είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Εύκολα παίρνουμε το goal/goal για να μπει σε δυαδούλα. 

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Combo
21:45
Λούτον - Κάρντιφ
1 & over 1,5
2.65
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
21:45
Μπέρμιγχαμ - Μπλάκμπερν
Χ2
1.60
21:45
Ίστλιχ - Μπαρνέτ
Goal/goal
1.65
BET: 15 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 7.60
21:45
Λούτον - Κάρντιφ
Anytime σκορ: 2-0
2.15
21:45
Μπέρμιγχαμ - Μπλάκμπερν
Anytime σκορ: 0-1
3.55
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις