Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Άρης - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Κρίστοφερ Κριστόφερσεν.
  • Πρώτος γύρος: Παναθηναϊκός – Άρης 1-0.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 4-0.
  • Το no goal & under 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, και σε έντεκα από τα τελευταία δώδεκα.

Άρης - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης

Ρεπορτάζ: Η ήττα από τον ουραγό Ιωνικό έφερε και το τέλος της εποχής Πάρντιου στον Άρη. Μετά από μία αρκετά μέτρια εμφάνιση, οι «κίτρινοι» πλήρωσαν μία φάση αδράνειας στην άμυνα, όπου ο Κουέστα αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Σεμπά. Ο Λοβέρα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 61’ κι οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να σκοράρουν, μένοντας στο μηδέν για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Ο Άρης έπεσε στην έκτη θέση και πλέον απέχει δώδεκα βαθμούς από την τετράδα. Τη θέση του Πάρντιου αναλαμβάνει ο… αιώνιος υπηρεσιακός Τερζής, που αυτή τη φορά αναμένεται να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο απόψε.

Stat attack: Μετρά δέκα σερί no goal, όλα χωρίς ισοπαλία.

Απουσίες: Έχασε τον Ντουκουρέ την προηγούμενη αγωνιστική και δεν υπολογίζεται για το αποψινό ματς, μαζί με τον Μάνου Γκαρθία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού – Ετέμπο, Νταμπό – Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα – Γκρέι.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Έκανε το αυτονόητο και επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Λαμίας. Μπορεί να μην ενθουσίασε με την εμφάνισή του, κυρίως αμυντικά, όμως η βραδιά είχε και ορισμένα θετικά για τον Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα, το γκολ του Κλάινχαϊσλερ στο ντεμπούτο του, με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 14’. Έπειτα, η επιστροφή του ντεφορμέ Σπόραρ στα γκολ με εύκολο τελείωμα στο 90+2’. Η κόκκινη του Στάνκο στο 66’ βοήθησε αρκετά την κατάσταση, με το «τριφύλλι» από εκείνο το σημείο κι έπειτα να κυριαρχεί. Η ΑΕΚ δεν έπαιξε, κι έτσι οι «πράσινοι» έκλεισαν την αγωνιστική στην κορυφή, στο +1 και με ματς παραπάνω από την Ένωση.

Stat attack: Δέκα από τα τελευταία έντεκα ματς είχαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεδομένα εκτός οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Γκάνεα. Αμφίβολος ο Μάγκνουσον, θα κριθεί στο όριο το αν θα συμμετάσχει στην αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλιγια, Πούχατς – Μπερνάρ, Πέρεθ, Τσέριν – Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ – Σπόραρ.

Άρης - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά: Δύσκολο και απρόβλεπτο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αρκετά ντεφορμέ ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα, όμως ο Άρης θα είναι διαφορετικός μετά την αλλαγή προπονητή. Με τον Τερζή δείχνει να έχει τον τρόπο να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Η δυνατή εντός έδρας παρουσία των «κιτρίνων» και η κακή εικόνα του «τριφυλλιού» μακριά από τη Λεωφόρο τον τελευταίο καιρό δίνουν μικρό προβάδισμα στην έδρα. Παίρνουμε το συνδυαστικό 1Χ & under 2,5, με απόδοση 1.95 στη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
20:00
Άρης - Παναθηναϊκός
1Χ & under 2,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις