Λίβερπουλ – Έβερτον προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ - Έβερτον προγνωστικά

Λίβερπουλ - Έβερτον προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Έβερτον ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Έβερτον προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Πρώτος γύρος: Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0.
  • Η Έβερτον έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Λίβερπουλ τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Στο διάστημα αυτό, η Λίβερπουλ έχει 13 νίκες και 13 ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας, η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 14-10-1 στα τελευταία 25 ματς απέναντι στην Έβερτον.
  • Στις δώδεκα αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών ο Κλοπ έχει οκτώ νίκες, ο Ντάις δύο και δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Αρνείται να σηκώσει κεφάλι η Λίβερπουλ που πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Η συντριβή στο «Μόλινιου» από τη Γουλβς την άφησε στη δέκατη θέση και στους 29 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές. Χωρίς καν να καταλάβουν πώς, οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω με 2-0 στην αρχή της αναμέτρησης. Ο Μάτιπ με αυτογκόλ στο 5’ κι ο Ντόουσον με τελείωμα στο 12’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Κλοπ είχε τις ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Νούνιεζ κι ο Σαλάχ αποδείχτηκαν πολύ άστοχοι μπροστά από την εστία του Σα. Αντίθετα, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν η Γουλβς βρήκε ξανά δίχτυα, με τον Νέβες να νικά εύκολα τον Άλισον στο 71’ έπειτα από ασίστ του Τραορέ.

Stat attack: Έχει ηττηθεί μία φορά στα 15 εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό οι επιθετικοί Φιρμίνο, Ζότα και Ντίαζ. Το ίδιο ισχύει και για τους Φαν Ντάικ, Κονατέ, Τιάγκο και Άρτουρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Μπαϊτσέτιτς, Κεϊτά – Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Έβερτον

Ρεπορτάζ: Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Σον Ντάις στον πάγκο της Έβερτον. Από την πρώτη μέρα η ομάδα του Μέρσεσαϊντ παρουσίασε στο γήπεδο την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή της και αιφνιδίασε την εντυπωσιακή φέτος Άρσεναλ. Με γκολ του Ταρκόφσκι από κόρνερ του ΜακΝιλ στο 60’, η Έβερτον πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τρεισήμισι μήνες και υποχρέωσε τους «κανονιέρηδες» στη μόλις δεύτερη ήττα τους στην Premier League. Παρά τη νίκη, τα «ζαχαρωτά» παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τουλάχιστον ανέβηκαν στη 18η θέση και μείωσαν τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις.

Stat attack: Έχει σερί οκτώ εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη.

Απουσίες: Τραυματίας αποχώρησε από το ματς με την Άρσεναλ ο Κάλβερτ-Λιούιν και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Σίγουρα δε θα αγωνιστούν οι Τάουνσεντ, Κιν, Πάτερσον και Γκάρνερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μυκολένκο – Ιγουόμπι, Γκέιγ, Ονανά, ΜακΝιλ – Ντουκουρέ – Μοπέι.

Λίβερπουλ - Έβερτον προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Έβερτον προγνωστικά: Από νωρίς στα βαθιά έπεσε ο Ντάις στη νέα του ομάδα, αν και στο πρώτο τεστ με την Άρσεναλ η Έβερτον τα πήγε εξαιρετικά. Η Λίβερπουλ μπορεί να παραπαίει, αλλά δεν παύει να έχει ποιότητα και ισχυρή έδρα. Επιπλέον, η σημασία του ντέρμπι μπορεί να ωθήσει τους «κόκκινους» σε μια καλύτερη και πιο παθιασμένη εμφάνιση. Όσο κι αν εντυπωσίασε απέναντι στους «κανονιέρηδες», η Έβερτον παραμένει ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως «πελάτισσα» της μισητής της αντιπάλου. Παίρνουμε το συνδυαστικό 1 & under 3,5 με απόδοση 2.50 στη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
1 & under 3,5
2.50
Ειδικό
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
Έβερτον over 2,5 κίτρινες κάρτες
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις