ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς.
  • Στο πρωτάθλημα: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0.
  • Αήττητο σερί 16 αγώνων έχει απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, με απολογισμό 11-5-0 σε αυτό το διάστημα.
  • Σε πέντε από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις σερί νίκες με goal/goal & over 4,5 εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: «Ζευγάρωσε» εύκολα τις νίκες της στα προημιτελικά του κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1 στην εκτός έδρας ρεβάνς επί του Πανσερραϊκού. Με συνολικό σκορ 6-1 η Ένωση προκρίθηκε στα ημιτελικά, και συνολικά μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση με συντελεστή τερμάτων 11-1. Θα μπει ξεκούραστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μετά το… φιάσκο του Περιστερίου. Το προγραμματισμένο για την Κυριακή ματς της στην έδρα του Ατρομήτου δεν έγινε, επειδή το οριζόντιο δοκάρι της μίας εστίας ήταν πιο χαμηλά από της άλλης! Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση και μένει να φανεί αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία ή αν θα κριθεί στα χαρτιά.

Stat attack: Το over 2,5 έχει επαληθευτεί στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς στο κύπελλο.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται ο μεσοεπιθετικός Φερνάντες και ο αριστερός μπακ Μοχαμαντί. Εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού έμειναν οι Ρότα, Μουκουντί, Γιόνσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Αραούχο.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Πέτυχε το 2/2 επί του Άρη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά το 1-0 στο «Καραϊσκάκης», επανέλαβε το ίδιο αποτέλεσμα και στο «Βικελίδης» με πολύ διαφορετική εξέλιξη. Άντεξε την πίεση των γηπεδούχων για πολλή ώρα, αλλά βρέθηκε κοντά στο να τα χάσει όλα σε μία φάση. Ο Ντόι χρεώθηκε με πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 82’, κι αν ο Γκρέι ευστοχούσε ο Άρης θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου ματς. Ωστόσο, ο Τζολάκης τον νίκησε και λίγο αργότερα ο Ελ Αραμπί σκόραρε για να κλειδώσει την πρόκριση των «ερυθρολεύκων». Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην Τούμπα, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πέρα από το δοκάρι του Χάμες Ροντρίγκεζ (23’) δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός και μάλλον η ομάδα του Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Έτσι, οι Πειραιώτες παρέμειναν στην τέταρτη θέση σε ισοβαθμία με τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Stat attack: Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα τελευταία 15 επίσημα ματς.

Απουσίες: Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Χουάνγκ και Χάμες με πιθανότητες να ξεκινήσουν και βασικοί.  Σίγουρα εκτός οι Σισέ και Μαρσέλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Κανός, Ροντρίγκεζ, Μπιέλ – Μπακαμπού.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά: Διαφορετικά τα δεδομένα για τις δύο ομάδες μπαίνοντας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ξεκούραστη αλλά και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό η ΑΕΚ, σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είναι καταπονημένος από την προσπάθεια στην Τούμπα. Μπορεί να είναι πιο ελκυστικοί στο μάτι οι γηπεδούχοι, αλλά η ομάδα του Μίτσελ είναι αρκετά σκληροτράχηλη ώστε να διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη. Πάμε με το αμφίτερμα που επιβεβαιώνεται συχνά στις αναμετρήσεις τους (αν και δε βγήκε στο φετινό ματς πρωταθλήματος). Στον διπλασιασμό προσφέρεται από τη Fonbet το goal/goal.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις