Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - Βαλένθια προγνωστικά

Παναθηναϊκός - Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Χωρητικότητα: 19.443
  • Α’ Γύρος (13/12): Βαλένθια – Παναθηναϊκός 94-91
  • Διαιτητές: Γκίτις Βίλιους, Σάσο Πέτεκ και Τζόσεφ Μπισάνγκ
  • Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συνολικά αγωνιστεί εννέα φορές αντιμέτωπες στην Ευρωλίγκα, με την Βαλένθια να μετράει πέντε νίκες και τον Παναθηναϊκό τέσσερις.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Συνεχίζει…ακάθεκτος στην μετριότητα ο Παναθηναϊκός. Παίζοντας και την περασμένη εβδομάδα μπάσκετ αλάνας, χωρίς πλάνο και με ελάχιστες καλές στιγμές, ηττήθηκε και στην Βιτόρια και στη Μαδρίτη, χάνοντας οριστικά και αμετάκλητα το…τρένο της οκτάδας. Οι προσθήκες των Τόμας και Αγραβάνη δίνουν βάθος στο ρόστερ της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει μια νέα αρχή στη χρονιά του, που φαντάζει αυτή τη στιγμή χαμένη.
 
Stat Attack: Δύο σερί ήττες στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα στην Ισπανία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ώσπου να συμβεί αυτό προερχόταν από τρία σερί θετικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Απουσίες: Ο Ματέους Πονίτκα έβγαλε μέρος της προπόνησης και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς απέναντι στην Βαλένθια. Δεν θα αγωνιστούν οι Μαντζούκας και Μποχωρίδης.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Βαλένθια

Ρεπορτάζ: Ήταν φορμαρισμένη, ανεβασμένη ψυχολογικά, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η Βαλένθια, όπως είπε και ο Κρίς Τζόουνς, παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία, ήττα από την Μακάμπι, νίκη ανάσα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και διασυρμός από την Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ένα rollercoaster εμφανίσεων η ισπανική ομάδα, που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μαζί και με το νέο της απόκτημα τον Σάνον Έβανς.
 
Stat Attack: Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, η Βαλένθια μετράει μονάχα μια νίκη.
Απουσίες: Ντούμπλιεβιτς, Χιμένεθ, Βαν Ρόσομ και Χέρμανσον είναι εκτός για την Βαλένθια. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Λόπεζ Αροστέγκι, με πρόβλημα τραυματισμού.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά: Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπως έχουμε δει και πει πολλές φορές, ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται. Με μόλις μια σημαντική απουσία, αυτή του Πονίτκα, και με δυο νέες προσθήκες και λύσεις, ο Παναθηναϊκός, στα μάτια μας, είναι το φαβορί. Ψάχνει την νίκη και μπροστά στον κόσμο του θα την βρει. Η επιλογή μας είναι νικητής αγώνα Παναθηναϊκός στο 1.71 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Βαλένθια
1
1.71
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις