Ο θάνατος σου η ζωή μου στη Λαμία με 3.10

προγνωστικά

Προγνωστικά στο εξάποντο ματς της Λαμίας με τον Ιωνικό έχει ο #Speaker14 στη σημερινή του στήλη, με combo του 3.10.

Γειά σας φίλοι. Δυστυχώς κάθε αρχή και δύσκολη όπως φάνηκε. Λάτσιο και Βαλένθια ήταν ανώτερες, όμως είχαν μηδενική ουσία. Πάμε δυνατά σήμερα να ανατρέψουμε την κατάσταση στα προγνωστικά με ένα combo.

Προγνωστικά Λαμία – Ιωνικός

Στις 19.30 η Λαμία υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Αθανάσιος Διάκος». Οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς καθώς βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στους δώδεκα βαθμούς, έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Οι αμυντικοί Αμπαντά, Πάβλοβετς και Βασιλαντωνόπουλος, οι μέσοι Τόσιτς, Στάνκο και οι επιθετικοί Μαρτίνεθ και Βέργος έδωσαν λύσεις στο Σάββα Παντελίδη. Στα συν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Από την άλλη, ο Ιωνικός που βρίσκεται μόλις στους οκτώ βαθμούς, ενισχύθηκε επιθετικά με τον Γούλερι, έναν ταχύτατο παίκτη που δημιουργεί πρόβλημα στις αντίπαλες άμυνες.

Περιμένω ένα παιχνίδι δυνατό, σκληρό, με το νικητή φυσικά να παίρνει μεγάλη ανάσα και τον ηττημένο να χάνεται. Ειδικά αν είναι ο Ιωνικός. Όσον αφορά το combo θα επιλέξω να στηρίξω τους γηπεδούχους αλλά με κάλυψη στο Χ. Επιλέγω λοιπόν 1Χ μαζί με over 1,5 γκολ, over 5,5 κόρνερ και over 4,5 κάρτες σε απόδοση 3.10.

Καλή επιτυχία σε όλους και όπως θα λέμε πάντα σε αυτή τη στήλη, παίζουμε όσο μπορούμε και αντέχουμε.

Combo
19:30
Λαμία - Ιωνικός
1Χ & over 1,5 & over 5,5 κόρνερ & over 4,5 κάρτες
3.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις