ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Βασιλιάς» του Μπρούκλιν στο 1.88

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Βασιλιάς» του Μπρούκλιν στο 1.88

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Βασιλιάς» του Μπρούκλιν στο 1.88

«Βασιλιάς» του Μπρούκλιν στο 1.88

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για σήμερα με έμφαση στο Κύπελλο Αγγλίας και στο ΝΒΑ με τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Η εβδομάδα ξεκινάει με τις τελευταίες μονομαχίες για το Κύπελλο Αγγλίας ενώ στα μπασκετικά δρώμενα υπάρχει η απόλυτη ματσάρα στο ΝΒΑ ανάμεσα σε Λέικερς και Νετς. Προγνωστικά για όλα τα γούστα, μπόλικη δράση και σήμερα, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Ανοιχτό στο Κάουντι

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Ντέρμπι Κάουντι με τη Γουέστ Χαμ. Δύο ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες αλλά και σε διαφορετικό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αξιοζήλευτο σερί χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από την 21η Οκτωβρίου. Η επίθεση τους είναι εκπληκτική, έχει ταλέντο αλλά και εμπειρία. Η παρουσία παικτών όπως του Μακγκόλντρικ δίνουν βάθος μπροστά και παράλληλα σιγουριά για τα «εύκολα γκολ» ενώ αμυντικά τα πηγαίνει σχετικά καλά. Βέβαια η πίσω γραμμή της δεν έχει δοκιμαστεί κόντρα σε ομάδες του μεγέθους της Γουέστ Χαμ οπότε αμφιβάλλουμε για την αμυντική της ευημερία.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν τραγική πορεία στην Premier League, τόσο ώστε να μπαίνουν στην κουβέντα για υποβιβασμό. Λίγα πράγματα στο πρωτάθλημα, οπότε το βάρος πέφτει στο Κύπελλο. Χρειάζονται οι Λονδρέζοι μία τόνωση, μία πορεία στον αρχαιότερο θεσμό στον κόσμο θα έδινε ψυχολογία. Το ενδεχόμενο ροτέισον θα δώσει επιθετικά μία ενέργεια αλλά αμυντικά τα κενά δύσκολα θα καλυφθούν.

Το ματς είναι αρκετά περίεργο για σημείο. Η Ντέρμπι είναι καλά αλλά η Γουέστ Χαμ έχει το μέταλλο. Κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.94.

Ο Λεμπρόν περνάει από το Μπρούκλιν

Μπορεί να έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το ΝΒΑ αλλά σήμερα υπάρχει αξία σε ένα σημείο. Το βραδάκι υπάρχει ντέρμπι ανάμεσα σε Λέικερς και Νετς στο Μπρούκλιν. Οι γηπεδούχοι χωρίς τον Ντουράντ έχουν γίνει αρκετά προβλέψιμοι, χάνοντας την δύναμη τους. Ο Ίρβινγκ είναι εξαιρετικός αλλά μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει ολόκληρο το σύνολο. Παράλληλα χτύπησε και ο Σίμονς που είχε ανέβει τελευταία, έτσι δεν υπάρχει πολυφωνία. Σίγουρα όμως η πορεία της ομάδας φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι καλύτερη, έχει βρεθεί υγεία και τα αποτελέσματα σταδιακά έρχονται. Έτσι σε γενικές γραμμές από το λαμπερό ανέκδοτο έχει εξελιχθεί σε μία σοβαρή ομάδα.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Από την άλλη, η αρμάδα του Λεμπρόν έχει ανέβει ιδιαίτερα το 2023, έχει αρχίσει να παίρνει σπουδαία αποτελέσματα ενώ η επιστροφή του Ντέιβις κάνει ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Σε πολλά παιχνίδια βρίσκει ρυθμό, σταθερότητα στην άμυνα και προσπαθεί να βγάζει καλύτερο εαυτό σε σχέση με τις αρχές της σεζόν. Πάντως ο στόχος των play-offs είναι ακόμα ζωντανός, ειδικά αν έρθουν και άλλες νίκες ψυχολογίας. Η εικόνα στην Βοστόνη σε προδιαθέτει για παρόμοια εμφάνιση, σε ένα ματς που άμα έρθει τότε… θα είναι ένεση ψυχολογίας και μία δήλωση πως είναι ακόμα εδώ.

Το ματς είναι αμφίρροπο αλλά οι Λέικερς δείχνουν πιο έτοιμοι και πιο διψασμένοι. Κρατάμε το διπλό στο 1.88.

Μονό
21:45
Ντέρμπι - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.94
BET: 20 units
Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Λος Άντζελες Λέικερς
2
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις