Εμπιστοσύνη στα βαριά χαρτιά

προγνωστικά NBA

Ευκαιρίες στο πρόγραμμα του NBA βρίσκει ο #Bibas με προγνωστικά κοντά στο διπλασιασμό και φυσικά με Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Καλησπέρα στους φίλους του ΝΒΑ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δικαίωσε για άλλη μια φορά την επιλογή μου στο over πόντων του. Πέτυχε 41 πόντους δείχνοντας ότι έχει βρει την φόρμα του. Αντίθετα, ο Πασκάλ Σιάκαμ δεν με δικαίωσε, μιας και είχε 1/6 τρίποντα. Ένα να είχε βάλει ακόμα, θα είχαμε άλλο ένα ταμείο. Πάμε όμως στο αποψινό (φτωχό είναι η αλήθεια) πρόγραμμα να δούμε τι προγνωστικά NBA μπορούμε να βρούμε.

Προγνωστικά NBA: Γκρίζλις – Πέισερς

Το Μέμφις από εκεί που είχε έντεκα συνεχόμενες νίκες (μόλις μία νίκη μακριά από το ρεκόρ συνεχόμενων νικών για τον οργανισμό), έκανε πέντε συνεχόμενες ήττες. Συνεχίζει όμως να είναι δεύτερο στη Δύση. Απόψε θα επιστρέψει στις νίκες και θεωρώ πως θα γίνει με τρόπο πειστικό, ειδικά από την στιγμή που το ματς θα γίνει στην έδρα του. Κύριος εκφραστής του παιχνιδιού του είναι ο Τζα Μοράντ.

Στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει πλησιάσει το φράγμα των 30 πόντων και τις τρεις φορές (27, 29 και 27) απέναντι όμως σε πιο ισχυρές ομάδες από τους Πέισερς. Από την στιγμή που θα καταναλώσει λιγότερη ενέργεια, αφού δεν θα μαρκάρει τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (τραυματίας), θα ξεπεράσει τους 30 πόντους. Ξεκάθαρο over 30,5 πόντων με απόδοση 1.87.

Μπακς – Πέλικανς

Ο Κρις Μίντλετον παίρνει σταθερά 15 λεπτά χρόνο συμμετοχής στους τρεις τελευταίους αγώνες. Από ότι φαίνεται, ούτε απόψε θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να μην ρισκάρει έναν νέο τραυματισμό. Για να πετύχουν οι Μπακς άλλη μια νίκη, θα χρειαστούν μια βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρόμοια με αυτές των τριών τελευταίων αγώνων, όπου είχε μέσο όρο 34,3 πόντων, με χρόνο συμμετοχής περίπου 31 λεπτά.

Θεωρώ ότι θα φτάσει ξανά σε μια τέτοια επίδοση, μιας και θα τον αντιμετωπίσει ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, επιρρεπής στα φάουλ. Αν μάλιστα αποβληθεί όπως και στον προηγούμενο αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει πάρτι στην ρακέτα των Πέλικανς. Ναι μεν δίνεται ακόμα στην λίστα με τους αμφίβολους, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα παίξει κανονικά. Over 31,5 πόντων με απόδοση 1.83.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
01:30
Μέμφις Γκρίζλις - Ιντιάνα Πέισερς
Μοράντ over 30,5 πόντοι
1.87
BET: 30 units
Ειδικό
03:10
Μιλγουόκι Μπακς - Νιου Όρλενας Πέλικανς
Αντετοκούνμπο over 31,5 πόντοι
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις