Με το πρέπει της Βαλένθια και τη φόρμα της Λάτσιο

Με το πρέπει της Βαλένθια και τη φόρμα της Λάτσιο

Πρώτη στήλη στο koubanezos.gr για τον #Speaker14 και τα προγνωστικά του έρχονται από Ισπανία και Ιταλία.

Καλησπέρα σας φίλοι του στοιχήματος. Καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε. Μέσω της στήλης μας θα προσπαθήσουμε σαφώς για το καλύτερο, τονίζοντας πως παίζουμε πάντα όσο αντέχουμε.

Με όπλο την παράδοση και το «πρέπει» η Βαλένθια

Η Βαλένθια διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Οι «νυχτερίδες» κάνουν καταστροφική χρονιά, παρότι ξεκίνησαν με βλέψεις τη σεζόν. Η θέση του Τζενάρο Γκατούζο έχει αρχίζει και «τρίζει» επικίνδυνα. Δεν τον παίρνει για άλλες απώλειες, κυρίως απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες. Από τις 10 Οκτωβρίου του 2022 έχει να χαρεί νίκη η Βαλένθια. Η διακοπή του Μουντιάλ δεν της έκανε καλό.

Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ είναι μια από τα ίδια. Παλεύει για τη σωτηρία της και για τα δεδομένα της δεν τα πηγαίνει και άσχημα.

Όσον αφορά τις απουσίες, για τους γηπεδούχους εκτός βρίσκονται οι Ανουάρ και Κένεντι ενώ αμφίβολοι είναι οι Ελ Γιαμίκ και Εσκουδέρο. Από την άλλη, η Βαλένθια ταξίδεψε χωρίς τις γνωστές απουσίες των Γκονζάλεζ και Ντομενέκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κορέϊρα.

Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.50.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Λάτσιο που θέλει Champions League

Η Λάτσιο υποδέχεται τη Φιορεντίνα, με στόχο να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Από την άλλη, η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν δείχνει ούτε φέτος να μπορεί να διεκδικήσει κάτι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους «λατσιάλι», δημιουργώντας μια σκληροτράχηλη ομάδα που στις βραδιές της παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, λόγω του νέου σκανδάλου μπορεί να βγει ιδιαίτερα ευνοημένη, αρκεί να κερδίζει. Ήδη η Γιουβέντους βρέθηκε στο -15 και έχει και συνέχεια. Τόσο για τη «γηραιά κυρία», όσο και για άλλες ομάδες. Σε αυτές δεν βρίσκεται η ομάδα της Ρώμης.

Μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική για τη Λάτσιο που διέλυσε με 4-0 τη Μίλαν. Από την άλλη, η Φιορεντίνα προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Τορίνο (0-1) που την καθήλωσε στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Η νίκη της Λάτσιο είναι σε απόδοση διπλασιασμού και αξίζει με το παραπάνω.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
15:00
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Βαλένθια
2
2.50
BET: 5 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Φιορεντίνα
1
2.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις