Με τον Μουρίνιο και την αρμάδα του στο 22.00

προγνωστικά

Προγνωστικά από το παιχνίδι της Ρόμα με τη Νάπολι έχει ο #Funbetakias με δύο αρκετά δυνατά μονά αποδεκτά αλλά και με πολλά ειδικά.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Kουβανέζους. Πετύχαμε την γκέλα της Τραμπζονσπόρ αφού η ομάδα της Αντιόχειας μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο μπήκε και καθάρισε το παιχνίδι. Για μία κάρτα της Χέρτα χάσαμε το χθεσινό μας δυνατό ποντάρισμα. Πάμε όμως να δούμε και τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Νάπολι – Ρόμα

Ένα ματς και καλό είναι αρκετό για να μας χαρίσει κέρδος. Η ομάδα της Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο και ελπίζει πως και σήμερα θα κρατήσει το αήττητο μέσα στο σπίτι της αφού μετράει οκτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Ο Μουρίνιο όμως, είναι τόσα χρόνια στους πάγκους και κάτι τέτοια ματς τα έχει παίξει αμέτρητες φορές.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Σίγουρα θα πάρουμε το όριο κατοχής για τους γηπεδούχους αφού δύσκολα θα δούμε την ομάδα της Ρώμης να κάνει κυκλοφορία. Δεν νομίζω πως μπορεί να ξεφύγει το σκορ και για αυτό θα πάρω την ισοπαλία ή την οριακή νίκη της Ρόμα.

Επίσης θα πάρω κάποια μονά όπως το να σκοράρει με κεφαλιά ο Σμόλινγκ της Ρόμα, αφού προωθείται αρκετά στα κόρνερ και γενικά στις στημένες φάσεις. Θα πάρω επίσης και το να σκοράρει ο Ντιμπάλα με προσπάθεια έξω από την περιοχή.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην ποντάρουμε στην κάρτα του Μουρίνιο αφού είτε νικάει είτε χάνει, σηκώνεται για διαμαρτυρία. Ειδικά αν νικάει θα κάνει τα πάντα για το τρίποντο.

Ειδικό
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Νάπολι over 59,5% κατοχή
1.85
BET: 40 units
Ειδικό
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Ρόμα να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ ή ισοπαλία
2.65
BET: 25 units
Κάρτες
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Κάρτα Μουρίνιο
8.00
BET: 10 units
Fun bet
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Γκολ Σμόλινγκ με κεφαλιά
22.00
BET: 5 units
Fun bet
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Γκολ Ντιμπάλα με προσπάθεια έξω από την περιοχή
15.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις