Σφίγγει ο κλοιός και μας πληρώνει 26.00

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Κρίσιμες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Ligue 1 και ο #Cascadeur αναλύει και προτείνει.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Με τέσσερεις αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 θα ασχοληθούμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας (Μπρεστ – Ανζέ, Στρασβούργο – Τουλούζ, Οσέρ – Μονπελιέ και Κλερμόν – Ναντ). Κρίσιμες αναμετρήσεις, πολλές οι σκέψεις, πάμε να τις δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Αναγκαίο τρίποντο και για τις δύο

Πρώτη μας στάση θα είναι το παιχνίδι της Μπρεστ με την Ανζέ. Δύο ομάδες σε κακή κατάσταση αγωνιστικά, εντός της ζώνης του υποβιβασμού και με αλλαγές προπονητών μεσούσης της σεζόν. Από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες φέτος η Μπρεστ με μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια την ώρα που η Ανζέ μετρά έντεκα συνεχόμενες ήττες μέσα-έξω. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τους «ασπρόμαυρους» η πρόκριση στο Κύπελλο με 0-1 επί της Ολιμπίκ Στρασβούργο το περασμένο Σάββατο.

Στα της παράδοσης, η Μπρεστ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο «Φρανσίς Λε Μπλε» από την Ανζέ σε εννέα αγώνες από το 2004 έως σήμερα για Ligue 1 και Ligue 2. Ωστόσο δεν έχει γευτεί και τη νίκη στις τρεις συναντήσεις τους για την πρώτη κατηγορία (0-1, 0-0, 1-1).

Το τρίποντο το έχουν ανάγκη και θα το κυνηγήσουν αμφότερες. Οι «πειρατές» είναι από τις ομάδες με τις περισσότερες σέντρες εντός έδρας (περίπου 25 ανά αγώνα) ενώ καταγράφονται δέκα κόρνερ ανά αγώνα στο γήπεδό της. Βασική επιλογή μας θα είναι το over 9,5 κόρνερ στον αγώνα στο 1.96 της Fonbet. Θα πάρει ένα ποντάρισμα και το ρίσκο στο over 13,5 στο 6.40 της Stoiximan, που έχει επαληθευτεί δύο φορές στις επτά συναντήσεις τους μέσα-έξω σε επίπεδο Ligue 1.

Ανεβασμένο το Στρασβούργο

Συνεχίζουμε με το πολύ ενδιαφέρον ΣτρασβούργοΤουλούζ. Κάτι καλό φαίνεται πως γίνεται πλέον στο Στρασβούργο που προέρχεται από το σπουδαίο 1-2 στην έδρα της Λιόν στο δεύτερο παιχνίδι του υπηρεσιακού Ματιέ Λε Σκορνέ στον πάγκο (είχε προηγηθεί το εντός 2-2 με τη Λανς). Μεταγραφικά έγιναν κάποιες σημαντικές κινήσεις καθώς αποχώρησαν οι Αζόρκ και Τόμασον και ήρθαν Γκιλμπέρ (και στο παρελθόν παίκτης της) και Σανσόν (πρώην Μονπελιέ). Στη θεωρία είναι μάλλον κερδισμένη, μένει να φανεί στην πράξη.

Η Τουλούζείναι από τις ευχάριστες ιστορίες της φετινής Ligue 1. Στην 12η θέση οι «βιολά» και με καλή απόσταση από τη ζώνη, φαίνεται ότι δύσκολα θα μπουν σε περιπέτειες. Ό,τι είναι πάντως η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ είναι κυρίως εντός έδρας καθώς μακριά από το γήπεδό της έχει κερδίσει μόνο Τρουά και Οσέρ.

Υπέρ των Αλσατών και η παράδοση αφού δεν έχουν ηττηθεί στις επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους με την Τουλούζ ανεξαρτήτα από έδρες (4-3-0, με έξι στα επτά goal/goal και πέντε στα επτά over 2,5).

Θα εμπιστευτούμε αυτόν τον αέρα αλλαγής που πνέει στην Αλσατία και θα πάρουμε τη νίκη των γηπεδούχων στο 2.40 της Νovibet. Αξίζει και το συνδυαστικό άσος & goal/goal για όποιον θέλει να ρισκάρει περισσότερο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά Γαλλίας: Συγκυρίες για γκολ

Δύο καλοπληρωμένα goal/goal είναι τα Οσέρ – Μονπελιέ και Κλερμόν – Ναντ. Στο «Αμπέ Ντεσάμπ» συγκρούονται δύο ομάδες σε κακή κατάσταση που ψάχνουν διακαώς ένα τρίποντο. Από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα (41 παθητικό η Οσέρ, 40 η Μονπελιέ), μοιάζει δύσκολο να μην δούμε γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Σημαντικές βέβαια οι απουσίες των τιμωρημένων Καζρί και Γουαχί για τους φιλοξενούμενους.

Μόλις τέσσερεις φορές φέτος έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα η Κλερμόν (δύο εντός και δύο εκτός) την ώρα που η Ναντ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (έξι αν υπολογίσουμε και τα δύο ματς Κυπέλλου). Δύσκολα να συνεχιστεί αυτό το σερί και μάλιστα με δύο από τους τέσσερεις βασικούς αμυντικούς των «καναρινιών» εκτός δράσης.

Σε δυάδα θα μπουν τα δύο goal/goal ενώ θα ποντάρουμε και σε έναν σκόρερ από κάθε ματς (Ρασάνι και Σαβανιέ).

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Κόρνερ
16:00
Μπρεστ - Ανζέ
Over 9,5 κόρνερ
1.96
BET: 10 units
Κόρνερ
16:00
Μπρεστ - Ανζέ
Over 13,5 κόρνερ
6.40
BET: 5 units
Μονό
16:00
Στρασβούργο - Τουλούζ
1
2.40
BET: 15 units
Fun bet
16:00
Στρασβούργο - Τουλούζ
Ακριβές σκορ: 3-2
26.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 3.36
16:00
Οσέρ - Μονπελιέ
Goal/goal
1.75
16:00
Κλερμόν - Ναντ
Goal/goal
1.92
BET: 15 units
Σκόρερ
16:00
Οσέρ - Μονπελιέ
Γκολ Σαβανιέ
4.50
BET: 3 units
Σκόρερ
16:00
Κλερμόν - Ναντ
Γκολ Ρασάνι
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις