Οι καλύτεροι πληρώνουν έως 2.65

Οι καλύτεροι πληρώνουν έως 2.65

Προγνωστικά: Σε Ελλάδα και Γερμανία ποντάρει σήμερα ο #Blackbird, σε αυτούς που έχουν την φόρμα έως και 2.65.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σε Super League 2 και Bundesliga τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Super League 2

Ξεκινάμε από τα λημέρια μας και την αναμέτρηση του ΟΦ Ιεράπετρας με την Καλαμάτα. Με 0-3 πέρασε από την έδρα της Επισκοπής ο ΟΦΙ, παρά το γεγονός πως τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως βρήκε τον τρόπο, σκόραρε τρις και πήρε ακόμα μια νίκη. Η «μαύρη θύελλα» χάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος από την κορυφή μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, κόντρα στην Προοδευτική. Έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα όμως δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι Κρητικοί και εντός έδρας είναι ακόμα καλύτεροι. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οπότε ο ΟΦΙ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Σε απόδοση 2.65 στη Fonbet ο άσος.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Διαφορά μομέντουμ

Περνάμε στην Γερμανία και στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Κολωνία. Η γηπεδούχος δεν διανύει το καλύτερο διάστημά της και φλερτάρει άμεσα με τον υποβιβασμό. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-6 από την Λειψία, πραγματοποιώντας ίσως και την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Μπάγερν με 1-1 την περασμένη αγωνιστική, με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μεγάλη διαφορά αγωνιστικά, αλλά και σε επίπεδα φόρμας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δίκαιο φαβορί η Κολωνία, θα βρει τον τρόπο να πάρει το διπλό.

Μονό
14:45
ΟΦΙ - Καλαμάτα
1
2.65
Μονό
16:30
Σάλκε - Κολωνία
2
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις