Σημεία για όλα τα γούστα έως 5.00

προγνωστικά

Ειδικά στοιχήματα, παιχνίδι με τα γκολ αλλά και ένα match combo στα σημερινά προγνωστικά του #Argyropoulos.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Πάντα στο στοίχημα χρειάζεται η παύση και η συγκράτηση για αυτό που με χάνετε που με βρίσκετε. Πολλά τα σημερινά προγνωστικά μου, πάμε αμέσως να τα δούμε.

Προγνωστικά Μπράιτον – Λίβερπουλ

Θα ξεκινήσω τις αναλύσεις μου χρονικά. Στις 15:30 η Μπράιτον υποδέχεται τη Λίβερπουλ για το FA Cup. Κατευθείαν το μυαλό όλων πηγαίνει στο πρόσφατο 3-0. Απόψε τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εκατέρωθεν θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδες, ενώ δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποια ομάδα φαβορί. Θα πάω με τα γκολ και θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 2.05 της Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Σάλκε – Κολωνία

Το επόμενο παιχνίδι είναι προς Γερμανία μεριά. Τι να πούμε για αυτή την Σάλκε… Πιο κάτω δεν έχει. Έχει τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση (14-41) στην Bundesliga. Απόψε κόντρα στην Κολωνία, η οποία έχει να χάσει από 19 Νοεμβρίου και έρχεται με ψυχολογία από την ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, δεν νομίζω πως έχει τύχη. Εύκολα θα κυκλώσω το διπλό στο 1.95.

Προγνωστικά Λάτσιο – Φιορεντίνα

Θα κλείσω με το παιχνίδι Λάτσιο – Φιορεντίνα. Ένα ντέρμπι με τη Λάτσιο να έχει ένα πλεονέκτημα λόγω έδρας. Οι γηπεδούχοι κέρασαν με τετράμπαλο τη Μίλαν και βρίσκονται πλέον για τα καλά σε τροχιά τετράδας. Οι «βιόλα» έχουν να επικρατήσουν στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο από το 2016. Θα επιλέξω ένα match combo.

Θυμίζω πως ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι εκτός. Με βάση αυτό θα διαλέξω τον άσο μαζί με το over 0,5 σουτ στο τέρμα του Φελίπε Άντερσον που παίζει στην κορυφή και over 0,5 σουτ στο τέρμα για τον Πέδρο που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης για τους «λατσιάλι». Όλο αυτό μας δίνει 5.00. Διόλου άσχημα.

Μονό
15:30
Μπράιτον - Λίβερπουλ
2-3 γκολ
2.05
BET: 20 units
Μονό
16:30
Σάλκε - Κολωνία
2
1.95
BET: 20 units
Combo
19:00
Λάτσιο - Φιορεντίνα
1 & over 0,5 στο τέρμα Φελίππε Άντερσον & over 0,5 στο τέρμα Πέδρο
5.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις