Φορμαρισμένη η Λάτσιο για το 2.15

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον #Georgiou σε δυο αναμετρήσεις από την 20η αγωνιστική της Serie A σε Ρώμη και Νάπολι.

Μπορεί η επιλογή της Λιντς να μη βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο μας αποζημίωσε η Άρσεναλ. Σήμερα ρίχνουμε το βάρος στα προγνωστικά από δύο μεγάλες αναμετρήσεις στην Ιταλία για την 20η αγωνιστική κι ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Προγνωστικά Λάτσιο – Φιορεντίνα

Η Λάτσιο έχει δείξει ότι όταν σοβαρευτεί γίνεται ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων. Μπορεί να απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται η Νάπολι, όμως είναι στην τρίτη θέση και στο -1 από τη δεύτερη Μίλαν, την οποία συνέτριψε μεσοβδόμαδα με το εντυπωσιακό 4-0 στο «Ολίμπικο», φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι μπήκε και πάλι δυνατά στο κόλπο της τετράδας και θέλει να συνεχίσει το σερί αυτό και απέναντι στη Φιορεντίνα, την οποία υποδέχεται σήμερα. Ο τεχνικός των «λατσιάλι» είδε να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι αμυντικοί Μάρουσιτς, Τζίλα και Λαζάρι ωστόσο αμφίβολοι είναι οι Πάτριτς και Βετσίνο. Συν τοις άλλοις εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο φορ Ιμόμπιλε.

Η Φιορεντίνα και φέτος εμφανίζεται μέτρια, είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας. Η εντός έδρας ήττα από την Τορίνο με 1-0, έφερε γκρίνια στις τάξεις των «βιόλα», αφού αν και δέχθηκε γκολ στο 33′, έχοντας όλο το χρόνο μπροστά της, της έλειπε το καθαρό μυαλό προκειμένου να αντιδράσει. Χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται στην 11η θέση με απολογισμό 6-5-8, γνωρίζοντας πολύ καλά πως σήμερα η αποστολή της είναι αρκετά δύσκολη απέναντι στην φορμαρισμένη Λάτσιο στην Ρώμη.

Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Ντόντο να επιστρέφει μετά την τιμωρία του αντικαθιστώντας τον Βενούτι, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον στόπερ Κουάρτα, τον μέσο Καστροβίλι, τον εξτρέμ Σοτίλ και τον επιθετικό Καμπράλ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Νάπολι – Ρόμα

Η Νάπολι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα με 2-0, σε μια αναμέτρηση που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα καταφέρνοντας να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ντι Λορέντζο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και τον Οσιμέν στο 48′.

Σήμερα υποδέχεται τη Ρόμα σε ένα ντέρμπι που αν πάρει και αυτό το τρίποντο, μόνο με αυτοχειρία θα χαθεί ο τίτλος, παρότι έχει πολύ δρόμο ακόμη… Οι «παρτενοπέι» μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν το απόλυτο στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους με τους «τζιαλορόσι» με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο παρελθόν είχαν χτίσει ένα αήττητο σερί με επτά διαδοχικές νίκες από το 1989 έως το 1995.

Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα παραμένει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, περνώντας εύκολα από την έδρα της Σπέτσια με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ελ Σααράουι και Άμπραχαμ, μέσα σε διάστημα τριών λεπτών μεταξύ 45′-48′, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βλέπει ικανοποιημένος τους παίκτες του να φτάνουν τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς να δεχθούν γκολ.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τη Μίλαν και το αποψινό ματς στον Νότο απέναντι στην πρωτοπόρο της κατάταξης, είναι μια ευκαιρία να δείξουν πως μπορούν να αποτελέσουν, έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Ο Μουρίνιο στηρίζει πολλά στον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος χωρίς αμφιβολία είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, δείγμα του ότι όταν έμεινε εκτός σε έξι παιχνίδια, οι Ρωμαίοι πήραν μόλις επτά βαθμούς, σε αντίθεση που όταν έπαιξε στα υπόλοιπα 13, είχαν ποσοστό επιτυχίας 69%.

Εκτός αποστολής ο τραυματίας Βαϊνάλντουμ, όπως και ο Ζανιόλο που αναμένεται να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν.

Κρατάω λοιπόν για τα προγνωστικά τον άσο της Λάτσιο που βρίσκουμε σε απόδοση 2.15 και over 2,5 στη μάχη της Νάπολη με απόδοση 1.97.

Μονό
19:00
Λάτσιο - Φιορεντίνα
1
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:45
Νάπολι - Ρόμα
Οver 2,5
1.97
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις