Κόρνερ, φάουλ και σημεία μέχρι 2.40

Προγνωστικά

Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Βαγιαδολίδ τα προγνωστικά του #SuperMario στο κουπόνι της Κυριακής, με τρεις επιλογές.

Καλησπέρα ομάδα, μετά από… πολύ καιρό. Κάνουμε νέο ξεκίνημα από σήμερα με την ελπίδα τα προγνωστικά στοιχήματος να μας δικαιώσουν.

Προγνωστικά: Η γηπεδούχος τον πρώτο λόγο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη των χιλίων προβλημάτων. Μετά την πώληση Μαντσίνι και τον τραυματισμό του Μανού Γκαρθία, ο φιλοξενούμενος Άρης έχει μείνει με περιορισμένες λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Από την άλλη η ΑΕΚ, όπως πάντα στην «Αγιά Σοφιά», μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο.

Έτσι πιστεύω θα γίνει και σήμερα και θα κερδίσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Το χάντικαπ ενός γκολ για την Ένωση πληρώνει 2.40 και θα το τιμήσουμε. Επίσης, από αυτή την αναμέτρηση, επιλογή μας είναι και το over 6,5 κόρνερ της ΑΕΚ καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα της, έχει 8,2 κατά μέσο όρο.

Πέφτουν κορμιά στη La Liga

Βαγιαδολίδ εναντίον Βαλένθια και θα πέσουν κορμιά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τρίτοι από το τέλος μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη σημερινή τους αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 11,5 φάουλ με τους φιλοξενούμενους να παραχωρούν 15,19, όντες μία από τις πιο σκληρές ομάδες της κατηγορίας. Ο ρεφ Βάσκεθ έχει 29 φάουλ μέσο όρο. Επιλογή μας το over 29,5 φάουλ καθώς αν βοηθήσει και το σκορ πιστεύω θα ξεφύγει πολύ πάνω από τα 30.

Καλή τύχη.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Φάουλ
15:00
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Βαλένθια
Οver 29,5 φάουλ
1.91
BET: 25 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Άρης
1 (-1,5)
2.40
BET: 35 units
Κόρνερ
19:30
ΑΕΚ - Άρης
ΑΕΚ οver 6,5 κόρνερ
2.32
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις