Έδρες-στήριγμα για δεκαπλασιασμό

προγνωστικά

Έξυπνα προγνωστικά με συμφέρουσες και μεγάλες αποδόσεις από τον #TheMagician για τους αναγνώστες του koubanezos.gr.

Καλημέρα σας. Σήμερα επιλέξαμε αγώνες με αποδόσεις σε ομάδες που γνωρίζουμε ότι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά μας και πραγματικά το αξίζουν, γιατί το στοίχημα είναι απόδοση. Μετά από πολύ διάβασμα και υπολογισμούς καταλήξαμε στις παρακάτω επιλογές.

Προγνωστικά: Στην έδρα φρούριο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ολλανδία. Η Τβέντε φέτος κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και αυτό οφείλεται κυρίως στην έδρα φρούριο που διαθέτει. Με 18 παιχνίδια στην πλάτη συνολικά έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς, έξι μόνο μακριά από την κορυφή και την σημερινή της αντίπαλο. Στα μισά που έδωσε εντός έδρας έχει οχτώ νίκες και μια ισοπαλία! Αποτελεί την καλύτερη ομάδα συγκομιδής βαθμών εντός έδρας.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Αυτό το οφείλει κυρίως στην άμυνα της που έχει δεχτεί μόνο δυο γκολ, ενώ η επίθεση ταυτόχρονα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Άπαντες στο στρατόπεδο της γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη μπαίνουν γερά στο κόλπο των πρώτων θέσεων.  Παίζουν με την πρωτοπόρο, δεν θέλουν να χάσουν αλλά η νίκη θα βρίσκεται στο μυαλό τους.

Από την άλλη η Φέγενορντ που βρίσκεται στην κορυφή πριν την έναρξη της 19ης αγωνιστικής. Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, απλά κοιτάει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Κέρδισε την Ναϊμέγκεν με 2-0 την τελευταία αγωνιστική, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και ενώ η αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίχτες σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Επίσης με τον Άγιαξ πριν δυο αγωνιστικές ήρθε ισόπαλη εντός με 1-1 χωρίς να δεχτεί πίεση και φαίνονταν ότι ήταν ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή, με το πρωτάθλημα να αποτελεί διακαή πόθο. Πρώτο μέλημα να μην χάσει στο «Ντε Γροσλ Βέστε». Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πιάσουν μεγαλύτερα στάνταρ απόδοσης από αυτά που μας δείχνουν τελευταία για να περάσουν αλώβητοι την έδρα της Τβέντε.

Η γηπεδούχος ομάδα εντός έδρας έχει οχτώ νίκες σε εννέα αγώνες όλες με over 1,5. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει σ’ όλες τις εξόδους τους μέχρι στιγμής αλλά σήμερα θα έχουν το πιο δύσκολο έργο. Επιλέγουμε το 1X & over 1,5 με απόδοση 2.10.

Η Φέγενορντ δίνεται οριακά φαβορί στην αναμέτρηση αλλά το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο. Θα επιλέξουμε (με ρίσκο) τους γηπεδούχους, που θα μασάνε σίδερα στην απόρθητη έδρα τους με σκοπό να πλησιάσουν την πρώτη θέση. Κρατάμε τον άσο με απόδοση 2.90

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Πρώτη και καλύτερη

Δεν υπάρχει αμφιβολία φέτος ότι η καλύτερη ομάδα στην Ελβετία είναι με διαφορά η Γιούνγκ Μπόις. Μετά από 17 αγώνες έχει συγκεντρώσει 38 βαθμούς με έντεκα νίκες και μόλις μια ήττα. Στην επανέναρξη πέρασε από την έδρα της Γκρασχόπερς πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1. Ούσα καλύτερη σ’ όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε με 0-2 στο 48ο λεπτό ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 94′. Το ενδιαφέρον στατιστικό που την συνοδεύει είναι ότι στις έντεκα νίκες του πρωταθλήματος, όλες είναι σε συνδυασμό με over 2,5! Χαρακτηριστικά, διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος της η Βίντερτουρ που δεν έχει να επιδείξει και πολλά πράγματα μέχρι στιγμής. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σερβέτ, οπότε σε 16 αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 16 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Βασική πηγή συγκομιδής βαθμών είναι η έδρα της γιατί μακριά από αυτήν χάνεται έχοντας πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μια νίκη σε οχτώ αγώνες. Διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση και αναρωτιέμαι εάν υπάρχει τρόπος να προβάλει αντίσταση στους πρωτοπόρους στο σημερινό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις ορέξεις των παιχτών της Γιούνγκ Μπόις. Έχουν χτίσει διαφορά από τους διώκτες τους αλλά δεν φαίνεται να επαναπαύονται. Κρατάμε τον άσο & over 2,5 με απόδοση 1.91.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Αέρας αλλαγής στο Στρασβούργο

Μετακομίζουμε τη στήλη με τα προγνωστικά μας στην Γαλλία. Στις 9 Ιανουαρίου προσλήφθηκε ως υπηρεσιακός προπονητής του Στρασβούργου ο Ματιέ Λε Σκορνέ, ο οποίος κατάφερε να βγάλει εις πέρας ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. Πρώτα πήρε διπλό στην έδρα της Λιόν (1-2) και μετά, εντός έδρας, υποχρέωσε σε ισοπαλία (2-2) την δεύτερη της βαθμολογίας Λανς.

Με 15 βαθμούς σε 19 αγώνες βρίσκεται με τριπλή ισοβαθμία εκτός ζώνης υποβιβασμού. Το αρνητικό στοιχείο είναι πως αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη στο γήπεδο της ακόμα φέτος στο πρωτάθλημα καθώς σε δέκα αγώνες κατάφερε να πάρει έξι ισοπαλίες. Δέχεται γκολ σε δώδεκα συνεχόμενους αγώνες έχοντας σε αυτό το διάστημα έντεκα goal/goal και έντεκα over 2,5.

Η Τουλούζ έχει καταφέρει να κάνει ένα μικρό αήττητο σερί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Βρίσκεται στην 12η θέση με 23 βαθμούς, όμως μόλις επτά όμως αποκτήθηκαν εκτός έδρας. Σε εννέα αγώνες εκτός έδρας μόλις δυο φορές δεν δέχτηκε τέρμα και σε αυτές κατάφερε να κερδίσει.

Φαίνεται δύσκολο το σενάριο να μην δεχτεί βεβαία κάποιο τέρμα σήμερα στο αναγεννημένο Στρασβούργο. Την τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη (1-1) με την 18η της βαθμολογίας Μπρεστ που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Έχει να αντιμετωπίσει και μια αρνητικότατη παράδοση με τη σημερινή της αντίπαλο, με επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Το Στρασβούργο δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα αλλά επιθετικά παραμένει καλή με προβλήματα στην άμυνα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τουλούζ. Πρώτη επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.78

Έχει όλα τα φόντα για την πρώτη νίκη εντός έδρας το Στρασβούργο. Θα το στηρίξουμε γιατί δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Επιλογή μας (με ρίσκο) άσο και over 2,5 με απόδοση 3.60

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά: Δείχνει τα δόντια του

Προηγήθηκαν τέσσερις σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό για να έρθει ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική. Καλύτερος σ’ όλο το παιχνίδι δεν μπόρεσε να μετατρέψει την υπεροχή του σε νίκη. Την Τετάρτη απέδρασε ηρωικά με 0-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» για το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου δεχόμενος πίεση από τον Άρη. Με το σκορ στο 0-0 ο Τζολάκης απέκρουσε πέναλτι και λίγα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Βλέπει πλέον ότι η διαφορά με την κορυφή μειώθηκε και πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι καθώς ο ανταγωνισμός είναι αισθητός. Εντός έδρας έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική κερδίζοντας πιο εύκολα τα παιχνίδια απ’ ότι εκτός. Είναι στους 39 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, πέντε πίσω από την ΑΕΚ και έξι από τον Παναθηναϊκό. Μετά την απώλεια δυο βαθμών, αναμένουμε απαντήσεις από τους παίχτες των Πειραιωτών και νίκη βγάζοντας δύναμη από το πρώτο λεπτό.

Ο ΟΦΗ επί εποχή Νταμπράουσκας στον πάγκο του τα πηγαίνει αρκετά καλά. Στις δέκα αγωνιστικές ως προπονητής της Κρητικής ομάδας έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς ενώ στις προηγούμενες εννέα, η ομάδα του Ηρακλείου είχε μόλις έξι. Παραμένει μάλιστα αήττητος τις τελευταίες πέντε με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει σφίξει πολύ στην άμυνα, παίζει προσεγμένο ποδόσφαιρο, προσκολλημένο στην τακτική και κατάφερε να πάρει ισοπαλία  0-0 στην Τούμπα και 1-1 στην Λεωφόρο.

Τώρα έχει ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Φάληρο και θα πετύχει τον Ολυμπιακό υποψιασμένο, κουρασμένο αλλά και αποφασισμένο για την νίκη. Με 19 βαθμούς απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Ακολουθεί πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός κουβαλάει στις πλάτες του και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη από  το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη. Ο ΟΦΗ θα κλειστεί προσεγγίζοντας προσεχτικά την αντίπαλη περιοχή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο χωρίς ν’ ανοιχτεί. Κρατάμε τον άσο & under 3,5 για τον Ολυμπιακό με απόδοση 1.91.

Καλή επιτυχία!

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα απόδοσης 4.00
13:15
Τβέντε - Φέγενορντ
1Χ & over 1,5
2.10
16:00
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
1 & under 3,5
1.91
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 10.44
13:15
Τβέντε - Φέγενορντ
1
2.90
16:00
Στρασβούργο - Τουλούζ
1 & over 2,5
3.60
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.40
15:15
Γιούνγκ Μπόις - Βίντερτουρ
1 & over 2,5
1.91
16:00
Στρασβούργο - Τουλούζ
Οver 2,5
1.78
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις