Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός προγνωστικά

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Ulker Sports Arena
  • Α’ Γύρος (13/12): Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ 94-67
  • Διαιτητές: Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα, η Φενέρ μετράει έξι νίκες ενώ ο Ολυμπιακός τέσσερις.

Φενέρμπαχτσε

Ρεπορτάζ: Δύσκολο ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα για την Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, δεν διανύει και το καλύτερο φεγγάρι της φέτος, ωστόσο βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και παλεύει για να βρει τον καλό εαυτό της, παίζοντας με απουσίες. Πριν τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε βαριά και άνετα στην Γαλλία από την Βιλερμπάν, αλλά νίκησε μετέπειτα δίχως δυσκολία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Stat attack: Είχε τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, ώσπου να έρθει η ήττα από την Άσβελ στην Γαλλία.

Απουσίες: Άκπιναρ, Τζεκίρι, Μπιέλιτσα και Μπιμπέροβιτς δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Και οι τρομερές εμφανίσεις συνεχίζονται για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει ούτε στιγμή πίσω, συνεχίζει να σαρώνει εντός αγωνιστικού χώρου, τα αποτελέσματα έρχονται, και όλα κυλάνε ομαλά. Οι «ερυθρόλευκοι» «γονάτισαν» την Ρεάλ στο ΣΕΦ, και θέλουν να κάνουν το ίδιο και στην Κωνσταντινούπολη.

Stat attack: Στα τελευταία έντεκα ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει δέκα νίκες και μια μονάχα ήττα!

Απουσίες: Ο Κώστας Σλούκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και δε θα αγωνιστεί απέναντι στην Φενέρ.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά: Με την απουσία του Κώστα Σλούκα, ο Τόμας Ουόκαπ είναι δεδομένο πως θα πάρει πολλά περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, από τα ήδη πολλά που παίρνει. Απέναντί του, η εύθραυστη άμυνα της Φενερ και ο Νικ Καλάθης. Η επιλογή μας είναι Over 9.5 πόντους Τόμας Ουόκαπ σε απόδοση 1.93 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Τ. Ουόκαπ over 9,5 πόντοι
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις