Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ προγνωστικά

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ προγνωστικά

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (81.365), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ.
  • Πρώτος γύρος: Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3.
  • Απολογισμό 17-3-2 έχει στα τελευταία 22 ματς απέναντι στη Φράιμπουργκ η Ντόρτμουντ.
  • Στην έδρα της, η Ντόρτμουντ έχει 13 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 14 ματς με τη Φράιμπουργκ. Τελευταία ήττα της είναι στις 21/10/2001 με 1-0.
  • Πέντε σερί over 2,5 μετρούν στα μεταξύ τους ματς οι δύο ομάδες, με τα τέσσερα να συνδυάζονται με goal/goal.

Ντόρτμουντ

Ρεπορτάζ: Πέρασε νικηφόρα και από την «Μπάι Αρένα» και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, σκαρφαλώνοντας έτσι στη βαθμολογία. Παρότι δεν έπαιξε καλά, είχε την τύχη με το μέρος της και κράτησε το μηδέν σε ένα ματς που δέχτηκε 20 τελικές. Αντιθέτως, η ίδια πραγματοποίησε έξι και σκόραρε δύο φορές (Αντεγέμι 33’, Τάπσομπα αυτογκόλ 53’) για να κάνει το 2/2 απέναντι στη Λεβερκούζεν με συνολικό σκορ 3-0. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, η Ντόρτμουντ ανέβηκε στην 4η θέση, έχοντας ισοβαθμία με την αποψινή της αντίπαλο που ακολουθεί στην 5η θέση. Μάλιστα, η διαφορά από την κορυφή έχει φτάσει τους τρεις βαθμούς, με τις συνεχόμενες γκέλες της Μπάγερν να κάνουν την κούρσα για τον τίτλο συναρπαστική.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν έχει διαθέσιμους τους δεξιούς μπακ Μενιέ και Μόρεϊ λόγω τραυματισμού, αλλά και τον τιμωρημένο χαφ Εζκάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Βολφ, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Μπέλινγχαμ, Τσαν, Μπραντ – Ρόις, Αντεγέμι, Αλέ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φράιμπουργκ

Ρεπορτάζ: Χρειαζόταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Άουγκσμπουργκ και τελικά τους πήρε. Επικράτησε με 3-1 χωρίς να εντυπωσιάσει και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες γκέλες. Ο Γκρέγκοριτς πέτυχε το 1-0 στο 13’ με ωραίο τελείωμα από τα αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπερίσα στο 29’, όμως ένα λεπτό μετά ο Χόλερ έβαλε ξανά τη Φράιμπουργκ μπροστά στο σκορ. Από τότε το ματς έγινε «ροντέο», με αμφότερες τις ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες (συμπεριλαμβανομένων δύο δοκαριών για τους γηπεδούχους). Ο Λίνχαρτ με κεφαλιά από κόρνερ του Γκρίφο στο 85’ «σφράγισε» τη νίκη της Φράιμπουργκ, με την οποία η ομάδα του ανέβηκε στις πέμπτη θέση.

Stat attack: Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της είχαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Η επιστροφή του Χέφλερ από τιμωρία αφήνει λευκό το απουσιολόγιο της Φράιμπουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φλέκεν – Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ – Σιλντιγιά, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκούντερ – Ντόαν, Χόλερ, Γκρέγκοριτς.

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ προγνωστικά: Σε πολύ καλύτερο «φεγγάρι» μετά τη διακοπή η Ντόρτμουντ, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ευάλωτη αμυντικά η Φράιμπουργκ από την πλευρά της, όπως έδειξε πριν λίγες αγωνιστικές στην ήττα με 6-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Παρά την ποιότητά τους οι φιλοξενούμενοι δίκαια είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και σίγουρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τραγική προϊστορία της στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Είναι ευκαιρία για τους Βεστφαλούς να βρεθούν στο +3 από τη δεύτερη θέση και δεν περιμένουμε να την χάσουν. Επιλέγουμε τον άσο & over 2,5 με απόδοση 2.40 στη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
16:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
1 & over 2,5
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις