Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 27/01): Γερμανικές επιλογές από 1.70 μέχρι 2.20.

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 27/01):Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ (16:30): Δύο συνεχόμενες ήττες για την Βέρντερ, στη μία μάλιστα δέχθηκε επτά γκολ. Δεύτερο σερί εντός έδρας, μετά την μεσοβδόμαδη ήττα από την Ουνιόν στη Βρέμη. Η Βόλφσμπουργκ, μετά τα έξι γκολ που έριξε στην Φράιμπουργκ, φιλοδώρησε με πέντε γκολ και την Χέρτα στο Βερολίνο. Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες.   Στο 2.20 το διπλό στο Pamestoixima.gr είναι μια χαρά.

Χέρτα Βερολίνου – Ουνιόν Βερολίνου (16:30): Παραμένουμε Γερμανία και μεταφερόμαστε στο ντέρμπι του Βερολίνου. Η Ουνιόν μαζί με την Λειψία είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τρεις πόντους πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Πάει για την τρίτη σερί νίκη, από τη διακοπή κι έπειτα απέναντι σε μία Χέρτα που έχασε από Βέρντερ και Μπόχουμ! Είναι πάνω μόνο απ’ την ουραγό Σάλκε…   Όπως και να έχει η κατάσταση, είναι ένα ντέρμπι. Γι’ αυτό και επιλέγουμε Χ2 ΔΕ σε συνδυασμό με under 3,5  στο 1.70 της Stoiximan. 

Σεβίλλη – Έλτσε (19:30): Η Σεβίλλη αποκλείστηκε απ’ την Οσασούνα κι έχασε την ευκαιρία, για να βγει Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου. Το θέμα είναι κατα πόσο την ενδιέφερε ο θεσμός από τη στιγμή που κινδυνεύει με υποβιβασμό, παρά την ποιότητα του ρόστερ της. Ουραγός η Έλτσε, δεν λεει να σηκώσει κεφάλι. Αν παρουσιαστούν σοβαροί οι Ανδαλουσιάνοι θα καθαρίσουν εύκολα.  Άσος και over 1,5  στο πολύ καλό 1.92 του Pamestoixima.gr.

Αταλάντα – Σαμπντόρια (21:45): Τα πράγματα είναι απλά για τους γηπεδούχους. Αν θέλουν να διεκδικήσουν τετράδα τέτοια ματς οφείλουν να τα παίρνουν. Στάθηκε όρθια στο Τορίνο. Επιθετικά βγάζει γούστα με 16 γκολ σε τρία παιχνίδια. Χάλια η Σαμπντόρια με τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι που χάνει κάνει τον υποβιβασμό της πιο ορατό.  O άσος  έχει τον πρώτο λόγο, αν τον αγοράσουμε με το over 2,5 αξίζει στο 1.93 της Stoiximan.

Μαρσέιγ – Μονακό (22:00): Ντέρμπι τετράδας και εισιτηρίου για Champions League της ερχόμενης σεζόν. Πέντε σερί νίκες για τους Μασσαλούς που έτσι όπως είναι η βαθμολογία διεκδικούν ακόμη και την πρώτη θέση. Οι Μονεγάσκοι είναι τέταρτοι σκοράρουν, αλλά δέχονται γκολ εξίσου εύκολα. Το goal/goal και over 2,5 στο 1.93 της Novibet μας καλύπτει, αφού το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1.

Αυτή ήταν η ακτινογραφία κουπονιού της ημέρας.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις