Σουπερλιγκάτες ζαριές έως 3.50

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel πηγαίνει κόντρα στην πιάτσα στη στήλη του Σαββάτου και καταλήγει σε μονά αποδεκτά και αποδόσεις έως 3.50.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πολλά έχω ακούσει κατά καιρούς για τον τρόπο που αρθρογραφώ και επιλέγω τα ψαγμένα προγνωστικά μου. Η απάντηση βέβαια είναι στο Tipster’s League και στα κέρδη που έχω φέρει στο αναγνωστικό κοινό του site μας. Οπότε, δεν πρόκειται να αλλάξω τρόπο σκέψης, ιδίως από τη στιγμή που η στήλη είναι κερδοφόρα.

Μπορεί σήμερα να είναι Σάββατο και το στοιχηματικό κουπόνι να είναι γεμάτο από αγώνες, αλλά εγώ θα σταθώ σε μακροχρόνια και ψαγμένα προγνωστικά. Ακριβώς όπως τα γράφω μήνες τώρα. «Ψαγμένα», που πιθανώς κανείς άλλος να μην δίνει τούτη την περίοδο.

Ξεκινώ από τον Παναθηναϊκό. Δεν μου άρεσε αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς για μία σειρά από λόγους. Μπορώ να σας γράψω τα καλύτερα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έναν εξαιρετικό προπονητή. Όμως το σύνολό του δεν με πείθει σε καμία περίπτωση. Τα φορ του αδυνατούν να δημιουργήσουν, χαφ δίχως δημιουργικές αρετές και έναν Αϊτόρ εκτός εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, τα μπακ του δεν πείθουν -πλην του Πούχατς- ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Εκτιμώ πως οι «Πράσινοι» δεν θα τερματίσουν στις πρώτες δύο ομάδες φέτος.

Πιάνομαι και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην τριλογία των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, ξελόγιασε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Μια ομάδα με ομοιογένεια, όπως και οι «Πράσινοι», αλλά με καλύτερες μονάδες και ψηλότερο ταβάνι. Με παίκτες που μπορούν να πάρουν υπεραξία (Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας) και άλλους πιο μπαρουτοκαπνισμένους που νιώθουν από πίεση (Ίνγκασον, Σβαμπ, Ολιβέιρα).

Αυτός ο ΠΑΟΚ, με αυτό το μεντάλιτι, δεν γίνεται να μείνει εκτός τριάδας. Και το πιστεύω ακράδαντα. Και επειδή έχω κάποιες πληροφορίες για περαιτέρω ενίσχυση, θα ρίξω μία ψιλή να τερματίσει ο δικέφαλος του βορρά και στους πρώτους δύο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μακροχρόνιο Super League (περιλαμβάνονται τα play off)
Να τερματίσει στους πρώτους 3
ΠΑΟΚ
2.05
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Super League (περιλαμβάνονται τα play off)
Να τερματίσει στους πρώτους 2
ΠΑΟΚ
3.50
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Super League (περιλαμβάνονται τα play off)
Να μην τερματίσει στους πρώτους 2
Παναθηναϊκός
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις