Πέντε over και ένα under

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 21ης αγωνιστικής ποντάροντας αμιγώς σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χαμούλης χθες με 5/6 ταμεία και τη βόμβα του 15.00 να χάνεται μόλις για δυο ριμπάουντ. Το ταμείο πήγε πολλές μονάδες συν και ελπίζουμε με τα σημερινά ειδικά παικτών να συνεχίσουμε σε παρόμοιο ρυθμό.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Τέσσερα παιχνίδια απόψε και έχουμε σημεία από όλα, οπότε πάμε στο δια ταύτα. Ξεκινάμε από το ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Σε πολύ καλή κατάσταση οι δυο ομάδες και δεδομένης της ιδιαιτερότητας του αγώνα δε θα μπλέξουμε με σημεία. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των γηπεδούχων είναι ο Πετρούσεφ και έχει αγωνιστεί πάνω από 24 λεπτά στα 8/9 τελευταία ματς. Το όριο στα λεπτά συμμετοχής του είναι στο 24 και το over στατιστικά ποντάρεται με κλειστά μάτια.

Συνεχίζουμε στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πληγωμένη από απουσίες Μακάμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά θα προτιμήσω να χτυπήσω στην απουσία του Λορέντζο Μπράουν. Μεγάλο κομμάτι του σκοραρίσματος θα πάρει ο Μπόλντγουιν, που θα βοηθήσει και στη δημιουργία, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια. Ο Ντιμπαρτολομέο έκανε μια καλή πρόβα στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Χάποελ και μοίρασε επτά ασίστ. Εμείς θέλουμε δυο απόψε… άντε τρεις!

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Την ίδια ώρα η Μπασκόνια υποδέχεται την Εφές. Δε θα κάνω το λάθος να μπλέξω με σημείο, αφού η Εφές είναι εντελώς απρόβλεπτη. Βρίσκω ωστόσο το line του Εμπαγιέ στους 6,5 πόντους. Ο Γάλλος έχει περάσει αυτό το όριο σε 16/20 φετινά ματς. Στον πρώτο γύρο πέτυχε 16 απέναντι στην Μπασκόνια. Over και εδώ…

Κλείνουμε με το ματς της Μπάγερν με τη Βίρτους. Άλλο ένα ματς που μπορεί να πάει παντού. Κοινό γνώρισμα των δύο ομάδων ωστόσο είναι οι σκληρές άμυνες και τα χαμηλά σκορ. Πρώτη επιλογή το under στους πόντους του αγώνα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι Ιταλοί πάσχουν στην περιφερειακή άμυνα. Ο Ομπστ λείπει και μεγάλο μέρος των σουτ παίρνει ο Βάιλερ Μπαμπ. Εντός έδρας αποδίδει καλά και οι οκτώ πόντοι είναι ένας εφικτός στόχος.

 

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν
Πετρούσεφ over 24:00 λεπτά συμμετοχής
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντιμπαρτολομέο over 1,5 ασίστ
3.10
BET: 15 units
fun bet
21:30
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντιμπαρτολομέο over 2,5 ασίστ
7.50
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Εφές
Εμπαγιέ over 6,5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Βίρτους Μπολόνια
Βάιλερ Μπαμπ over 7,5 πόντοι
1.87
BET: 20 units
Μονό
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Βίρτους Μπολόνια
Under 157,5
1.92
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις