Με Τέιτουμ και Ντόνσιτς κοντά στο 2.00

Προγνωστικά ΝΒΑ

Ο #Bibas μας «ταξιδεύει» στο ΝΒΑ δίνοντας στα προγνωστικά του δύο πολύ καλές επιλογές από τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν τα ξημερώματα.

Καλησπέρα στους λάτρεις του ΝΒΑ! Τα σημερινά προγνωστικά της στήλης περιλαμβάνουν επιλογές που αφορούν τις ατομικές επιδόσεις των παικτών.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Μπόστον Σέλτικς – Νιου Γιορκ Νικς

Το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς γίνεται στην ιστορική έδρα των Μπόστον Σέλτικς. Για άλλη μια φορά θα εμπιστευτώ τον πιο πλήρη παίκτη του ΝΒΑ, αυτή την στιγμή. Αναφέρομαι βεβαίως στον Τζέισον Τέιτουμ. Στο προηγούμενο ματς πέτυχε 31 πόντους, απέναντι όμως στην άμυνα των πολύ δυνατών Μαϊάμι Χιτ. Δεν πήρε πολλά σουτ(όπως συνηθίζει), αλλά συνέχισε ένα ιδιόρρυθμο “ρεκόρ” , να εκτελεί διψήφιο αριθμό ελευθέρων βολών (3 στα 4 τελευταία ματς).Απόψε θα βρει απέναντί του μια άμυνα που δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητά της. Λείπει και ο Ρόμπινσον, θα βρει ακόμα περισσότερους χώρους για να επιτεθεί. Είναι παίκτης που δεν διστάζει να σουτάρει, ακόμα και αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Πιστεύω ότι θα προσθέσει άλλη μια εξαιρετική επιθετικά απόδοση, ειδικά μέσα στην καυτή έδρα των Σέλτικς. Έτσι καταλήγουμε στην επιλογή Over 30,5 πόντων με απόδοση 1,90. προγνωστικά ΝΒΑ

Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς

Οι Σανς έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον πραγματικό τους εαυτό, έχοντας 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς. Πλέον δεν έχουν γεμάτο το απουσιολόγιο τους. Αντίθετα οι Μάβερικς έχουν 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς. Έχοντας ξανά στα pit τον Κρίστιαν Γουντ, θα στηριχθούν αποκλειστικά στον Λούκα Ντόνσιτς. Στον προηγούμενο αγώνα (απέναντι στους Γουΐζαρντς) πέτυχε 41 πόντους, χωρίς μάλιστα να έχει ούτε 1 εύστοχο τρίποντο (4 μόλις προσπάθειες).Εκτέλεσε διψήφιο αριθμό βολών. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψάχνει την επαφή που θα τον στείλει στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Αυτό θα επιδιώξει απέναντι και στους Σανς. Φέτος απέναντί τους έχει πετύχει 35 και 33 πόντους. Στην έδρα των Σανς έχει πετύχει 2 40άρες.Θεωρώ ότι και απόψε θα πετύχει πολλούς πόντους. Είναι απίθανο να σουτάρει ξανά τόσο λίγα τρίποντα, τα οποία θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση για άλλη μια μεγάλη βραδιά. Η επιλογή των over 34,5 πόντων με απόδοση 1,76 φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θα την ακολουθήσουμε.

Μονό
02:30
Μπόστον Σέλτικς - Νιου Γιορκ Νικς
Τζέισον Τέιτουμ over 30,5 πόντοι
1.90
BET: 25 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Λούκα Ντόνσιτς over 34,5 πόντοι
1.76
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις