Τα προβλήματα πληρώνουν έως 15.00!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 21ης αγωνιστικής με έμφαση στα ειδικά του ΟΑΚΑ.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague σε μια βραδιά που τον πρώτο λόγο έχουν τα ειδικά παικτών, αλλά και οι έδρες.

Προγνωστικά Euroleague ψάχνοντας ευκαιρίες

Αρκετά παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα της 21ης αγωνιστικής και σίγουρα ξεχωρίζει το ισπανικό ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ματς όμως δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το αφήνουμε στην άκρη λοιπόν και πάμε στο Βερολίνο για το ματς της Άλμπα με τη Βαλένθια. Έχουν μάθει να παίζουν με απουσίες οι Ισπανοί και μάλιστα τα καταφέρνουν μια χαρά. Αυτή τη φορά όμως θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς τους δύο βασικούς σέντερ, τον Ριβέρο και τον Ντούμπλιεβιτς. Οι θέσεις των ψηλών θα καλυφθούν από τους Αλεξάντερ, Πραντίγια και Γουέμπ και η αξία βρίσκεται στον πρώτο. Το όριό του είναι στους 5,5 πόντους και το over παίζεται με κλειστά μάτια. Θα μπορούσαμε άνετα να το ανεβάσουμε και παραπάνω. Άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχε σκοράρει 13 πόντους, απόντος τότε μόνο του Ριβέρο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ζαλγκίρις. Απογοητεύει η ομάδα του Ράντονιτς, αλλά απέναντί της θα βρει μία από τις λίγες ομάδες που έχει κερδίσει φέτος και μάλιστα πληγωμένη. Οι Λιθουανοί έρχονται με απουσίες στα γκαρντ, αφού εκτός τέθηκε και ο Τέιλορ μετά τον Έβανς. Προβάδισμα για τη νίκη για τους γηπεδούχους, αλλά το ζουμί είναι στα ειδικά. Το κενό των δύο πόιντ γκαρντς στη δημιουργία καλύπτει σε μεγάλο βαθμό ο Ουλανόβας. Στο τελευταίο ματς μοίρασε έξι ασίστ. Απόψε θα ζητήσουμε τουλάχιστον τρεις. Άλλωστε έχει ήδη μέσο όρο 2,5 ασίστ. Στην άλλη πλευρά, κύκλωσα τον Παπαγιάννη. Η κατάσταση του Γκουντάιτις είναι αμφίβολη λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο και ο αρχηγός θα πάρει μοιραία περισσότερο χρόνο. Δε θα έχει απέναντί του και την καλύτερη front line. Στο ματς του Κάουνας μάζεψε 13 ριμπάουντ. Περιμένω από αυτόν να είναι τουλάχιστον διψήφιος με αρκετά μαζεμένα… σκουπίδια.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μονακό με την Αρμάνι Μιλάνο. Ασταθής η παρέα του Τζέιμς, αλλά καταφέρνει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Επανήλθε ο Λόιντ, ήρθε και ο Μονέκε και περιμένω βελτίωση. Από την άλλη ο Μεσίνα πέταξε λευκή πετσέτα εμμέσως πλην σαφώς, αφού η ομάδα του είναι στην τελευταία θέση. Βέβαια τον είδαμε να κλείνει τον παραλίγο.. πράσινο Ναπίερ, ο οποίος ωστόσο δε θα είναι διαθέσιμος. Θεωρώ πως η Μονακό θα καταφέρει να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι που το line των πόντων είναι χαμηλά και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

 

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Βαλένθια
Αλεξάντερ over 5,5 πόντοι
1.85
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Παπαγιάννης over 8,5 πόντοι
1.87
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Ουλανόβας over 2,5 ασίστ
2.05
BET: 30 units
Multicombo
22:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Παπαγιάννης over 9,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ & Ουλανόβας over 3,5 ασίστ
15.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.07
22:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
1
1.84
22:00
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο
1 (-3,5)
1.67
BET: 20 units
Combo
22:00
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο
1 & over 142,5
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις