Η Πέμπτη των ασιατικών

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Με τις αναμετρήσεις Άγιαξ - Φόλενταμ και Πάσος Φερέιρα - Μπενφίκα ασχολείται ο #Fidel στη στήλη της Πέμπτης.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Την περασμένη Τετάρτη, σε εκείνη τη στήλη, σε εκείνα τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, είχα δώσει την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οπότε, έχοντας ανοιχτό εκείνο το ποντάρισμα, δεν θα επιλέξω κάτι παραπάνω στη σημερινή στήλη. Μοιραία, θα δώσω έμφαση στην Ολλανδία και στην Πορτογαλία.

Ξεκινώ από το Άγιαξ – Φόλενταμ. Είχα πολλά χρόνια να ανοίξω κάποιο site και να δω τον «Αίαντα» στην πέμπτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετρώντας πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στις αναμετρήσεις του. Όχι πως τελείωσε το πρωτάθλημα, δεν είναι… χιλιόμετρα μακριά η Φέγενορντ. Όμως θα πρέπει να «ξυπνήσει». Και η Φόλενταμ αποτελεί την κατάλληλη αντίπαλο για να «ξεσπάσει» και να σημειώσει πολλά τέρματα.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Με ασιατικό ποντάρισμα.

Σταθερά στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Μπενφίκα, ούσα η καλύτερη ομάδα από την περσινή άνοιξη, έως σήμερα. Τόσο στο Champions League, στο οποίο έβγαλε μάτια, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Σμιντ έχει βρει ρόλους και ταυτότητα. Σε συνδυασμό με το αστείρευτο ταλέντο της αποτελεί… υπερδύναμη στον εγχώριο ποδόσφαιρο, κρατώντας σταθερή απόσταση από την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Χαοτική η διαφορά της από την Πάσος Φερέιρα. ΟΚ, τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν πάντοτε κινδύνους. Όμως η διαφορά, ως ανέφερα προηγουμένως, είναι μεγάλη. Θα κρατήσω το διπλό με ασιατικό χάντικαπ για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
22:00
Άγιαξ - Φόλενταμ
Over 2 AH στο 1ο ημίχ.
2.30
BET: 15 units
Μονό
22:15
Πάσος Φερέιρα - Μπενφίκα
2 (-1,75 ΑΗ)
1.86
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις