Μποζιονέλος, προγνωστικά | Με γκολ και bet builder

Μποζιονέλος προγνωστικά

Πέντε μονά ως 2.05 και μια δυάδα στο 2.24 από τον #nbozionelos

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Και πάντα, ό,τι γράφω, όπου γράφω, ανεβαίνει στο nbozionelos.gr!

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις

Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να βρω κοινή φωτογραφία των δύο κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, του Μπράιαν Κλαφ και του Άλεξ Φέργκιουσον. Όταν ο πρώτος σταδιακά αποχωρούσε από το προσκήνιο, ανέτειλε το άστρο του δεύτερου. Ακόμη ακόμη και στον τελικό του Λιγκ Καπ το 1992, ελάχιστες υπάρχουν πλην της εισόδου των δύο ομάδων στο Γουέμπλεϊ – το είχε πάρει ο Σκωτσέζος με 1-0 με γκολ του Μπράιαν ΜακΚλερ στο 14’.

Προς τι η αναφορά; Διότι η τελευταία νίκη της Φόρεστ υποδεχόμενη τη Γιουνάιτεντ σημειώθηκε στις 17 Μαρτίου 1992 με 1-0, με τέρμα του Νάιτζελ Κλαφ στο 59’, με τον εμβληματικό του πατέρα Μπράιαν Κλαφ στον πάγκο, και στον αντίκρυ τον Άλεξ Φέργκιουσον. Ήτοι, 30 χρόνια πριν. Και, ως και φέτος (3-0 στον πρώτο γύρο) είχαν να ανταμώσουν από το 1998-99, σεζόν υποβιβασμού της Φόρεστ. Και εκείνη τη σεζόν, Φεβρουάριος του 1999, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε σημειώσει τέσσερα γκολ (με πρώτο στο… 80’) στο «μυθικό» 8-1 της Γιουνάιτεντ επί της Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ». Οι Ντουάιτ Γιορκ και Άντι Κόουλ είχαν σημειώσει από δύο σε εκείνο τον αγώνα που αποτέλεσε και την τελευταία επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νότιγχαμ. Τελευταία μέχρι… κι απόψε.

Νωρίτερα όμως, και σερφάροντας, πέτυχα… αυτό: Κλαφ και Φέργκιουσον παίζουν σουμπούτεο, κάπου στο 1988, με τους Γκρέιαμ Τέιλορ και Μπίλι Μπίνγκχαμ να παρακολουθούν. Επική…

Μποζιονέλος, προγνωστικά | Με γκολ και bet builder

Στοιχηματικά ο αποψινός, πρώτος ημιτελικός δεν είναι τόσο βατός για τη Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έχει πίσω τον Κασεμίρο, εμφανής ήταν η απουσία του στο 3-2 από την Άρσεναλ. Δεν είναι σε άσχημη κατάσταση η Φόρεστ (3-3-1 στα τελευταία επτά) αλλά η ποιότητα κάνει τη διαφορά. Στο 1.70 εννοείται δεν ποντάρεται, έχοντας κατά νου κάτι σε σκορ 1-1 με 0-2 «κότσαρα» κι ένα γκολ από ημίχρονο για bet builder διπλασιασμού.

  • Στη Βρέμη, η Βέρντερ καλείται να μαζέψει τα συντρίμμια της μετά την 7άρα από την Κολωνία, ως και… δέκα μπορούσε να είχε δεχθεί και υποδέχεται την κυνική, αποτελεσματική και σχεδόν άρτια ως ομάδα Ουνιόν που έρχεται από την ανατροπή με τη Χόφενχαϊμ. Πρακτικά μόνο στο β’ ημίχρονο έπαιξε μπάλα της προκοπής και ισοφάρισε στο 73’, αναλογιστείτε. H αξία στο βερολινέζικο draw no bet.
  • Η Φράιμπουργκ είχε δεχθεί 5άρα στο Μόναχο στον α’ γύρο, που να φανταζόταν ότι θα έτρωγε περισσότερα στο Βόλφσμπουργκ (6-0), έξαλλος ο Στράιχ για τη μεγαλύτερη ήττα επί ημερών του ωστόσο μετά το πρώτο και το δεύτερο γκολ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Υποδέχεται την Αϊντραχτ, για την οποία δεν αποτελεί κριτήριο το 3-0 με την ουραγό Σάλκε, οι τιμές φαβοριτίζουν ελαφρώς τον άσο σε ματς που προσφέρεται για goalbetting.
  • Ο Άρης δέχθηκε δύο… 1-0 από τον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερις ημέρες, μεσολάβησε η τριάρα με τον Βόλο με το χατ-τρικ του Μανού Γκαρσία. Ερώτημα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά την γκέλα στο Περιστέρι, σκοράρει όμως μετά ευκολίας κι έχω την αίσθηση ότι ξεκινά από το 1-1 η ρεβάνς – σενάριο που διπλασιάζει.
  • Είχε δέκα χρόνια και ισάριθμα, ανεξαρτήτως έδρας, ματς να νικήσει τη Σεβίλλη η Οσασούνα, την υπέταξε στο πρωτάθλημα νωρίς στη σεζόν (τον Αύγουστο) και την υποδέχεται απόψε σε νοκ άουτ ματς για το Copa del Rey. Έτσι όπως της πάει η σεζόν, είναι δίκοπο μαχαίρι το Κύπελλο: να το χτυπήσει μπας και το πάρει και βγει Ευρώπη ή να κλείσει τα μάτια διότι ο υποβιβασμός είναι ορατός; Δεν είμαι της άποψης πάντως ότι μπαίνει μια ομάδα για να ηττηθεί, τα πάντα ξεχνιούνται σε 90 (ίσως και παραπάνω) λεπτά.

Και σε σούμα αυτών, μια δυάδα στη λογική της χθεσινής που βγήκε εντέλει πολύ εύκολα, δύο από τα προαναφερθέντα…

Μονό
19:30
Άρης – Ολυμπιακός
Goal/goal
1.99
BET: 15 units
Μονό
21:30
Βέρντερ Βρέμης - Ουνιόν Βερολίνου
2 dnb
1.81
BET: 13 units
Combo
21:30
Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρ.
Over 2,5 & goal/goal
2.08
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
21:30
Βέρντερ Βρέμης - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal ή over 2,5
1.53
21:30
Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρ.
Goal/goal ή over 2,5
1.47
BET: 20 units
Bet builder
22:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & Χ2 & over 1,5
2.05
BET: 10 units
Μονό
23:00
Οσασούνα – Σεβίλλη
Goal/goal
1.98
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις