Με ειδικά στο Eurocup

προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ: Με ειδικά παικτών από τη δεύτερη μέρα του Eurocup ασχολείται ο #Dogass, σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.25.

Καλημέρα σε όλους. Μεγάλο πρόγραμμα σήμερα και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με ειδικά παικτων από τη διοργάνωση του Eurocup.

Προμηθεας vs Μπουντούτσνοστ

Δύσκολη αναμέτρηση για τον Προμηθέα, καθώς θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Eurocup. Εδώ θα πάω με δύο ειδικά παικτών. Τα over 1,5 τρίποντα του Ερικ Γκριν και τα over 1,5 τρίποντα του Τράβις Σίμπσον. Τον Γκριν τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι καταπληκτικός σκόρερ. Όπως και στη Χολόν (που ξεκίνησε φέτος τη σεζόν), έτσι και στη Μπουτούτσνοστ παίρνει πολλές προσπάθειες. Το ταλέντο του είναι τέτοιο που μπορεί να βγάλει από νωρίς τα δύο τρίποντα. Όσον αφορά στον Σίμπσον, με την έλευση του Τόμασον έχει απελευθερωθεί. Βρίσκει ποιοτικά σουτ τριών πόντων ,υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Προγνωστικά: Καμπόκλο λαμπρός την οδηγεί

Ο Βραζιλιάνος σέντερ από την ημέρα που έφτασε στη Γερμανία, έχει δώσει άλλον αέρα στη ρακέτα της Ουλμ. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του έχει βγει πρώτος της σκόρερ. Σήμερα θα αντιμετωπισει μία ομάδα με σοβαρό πρόβλημα στη θέση 5. Επομένως, το όριο των 12,5 πόντων το κρίνω εξαιρετικό αν και σε οριάκα αποδεκτή απόδοση (1.75 στη Novibet).

Ζόρια στην Ανδαλουσία

Τέλος θα προσθέσω ακόμη μία επιλογή. Η Μάλαγα στα μάτια μου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του BCL. Σήμερα, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την πληγωμένη ΑΕΚ, καθώς θα λείπουν οι Μάντσεν και Φρέιζερ. Έτσι κι αλλιώς στην Ένωση δεν στοχεύουν σε αυτή την αναμέτρηση λόγω της διαφοράς δυναμικότητας. Θα πάρουμε τον άσο με χάντικαπ δέκα πόντων.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ειδικό
19:30
Προμηθέας - Μπουτούτσνοστ
Γκριν over 1,5 τρίποντα
1.80
BET: 40 units
Combo
19:30
Προμηθέας - Μπουτούτσνοστ
Γκριν over 1,5 τρίποντα & Σίμπσον over 1,5 τρίποντα
3.25
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Μπρέσια - Ουλμ
Καμπόκλο over 12,5 πόντοι
1.75
BET: 25 units
Μονό
21:30
Μάλαγα - ΑΕΚ
1 (-9,5)
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις