Ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στον μεγάλο επαναληπτικό ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό ποντάρει σήμερα ο #Blackbird σε αποδόσεις εως 4.00

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ημέρα κυπέλλων σήμερα με τα φώτα να στρέφονται στην Θεσσαλονίκη στα προγνωστικά μας σήμερα.

Προγνωστικά: Σπάει την κατάρα

Ο γηπεδούχος Άρης νίκησε με 3-0 τον Βόλο για το πρωτάθλημα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Στην 5η θέση μετά από αυτή την νίκη η «κιτρινόμαυροι». Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στον σημερινό κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό, με το κίνητρο να είναι μεγάλο και τον Άρη να ψάχνει μια πρόκριση κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο στον θεσμό του κυπέλλου, μετά το 1999, όταν και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στο Περιστέρι στην μάχη για το πρωτάθλημα. Μέτριες οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες του στερούν την σταθερότητα και την εκμετάλλευση των απωλειών του Παναθηναϊκού.  Σειρά έχει το κύπελλο και η υπεράσπιση του ρευστού προβαδίσματος που του δίνει το 1-0.  Μόνο εύκολη δεν είναι οι αποστολή για την ομάδα του Μίτσελ, σε μια έδρα γεμάτη με κόσμο και ομάδα διψασμένους για διάκριση.

Αναμένω από τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα για την πρόκριση απόψε. Άλλωστε το Κύπελλο αποτελεί ισχυρό κίνητρο, ίσως λίγο παραπάνω για τον Άρη. Επιλέγω την διπλή προς τα αριστερά, συνδυαστικά με το under 3,5 σε απόδοση 1.95. Δεν δέχονται εύκολα τέρματα οι γηπεδούχοι, σκοράρουν επίσης δύσκολα για αυτό και πάω χαμηλά με τα γκολ, ενώ βλέπω πως δεν θα χάσουν στην έδρα τους. Σαν fun bet θα ποντάρω και στην πρόκριση του Άρεως σε απόδοση 4.20.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
19:30
Άρης - Ολυμπιακός
1Χ & under 3,5
1.95
Fun Bet
19:30
Άρης - Ολυμπιακός
Πρόκριση: Άρης
4.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις