Ώρα για δράση με τριάδα και μακροχρόνιο!

Ώρα για δράση με τριάδα και μακροχρόνιο!

Καλησπέρα σε όλους τους κουβανέζους. Το δεύτερο Grand Slam την χρονιάς είναι προ των πυλών. Οι παίχτες από σήμερα ρίχνονται στην μάχη στα κορτς της Νέας Υόρκης  και τα βλέμματα θα είναι όλα στραμμένα εκεί έως και 13/9.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα δικά μας παιδιά, Στέφανο και Μαρία, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Ντιέγκο Σβάρτσμαν – Κάμερον Νορι: Ικανοί και οι δυο παίχτες να κερδίσουν από 1 σετ ο καθένας χωρίς καμία αμφιβολία, από την μια ο Σβαρτσμαν ένας από τους πιο γρήγορους παίχτες στο tour που μπορεί να δυσκολέψει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και απέναντι του ο Βρετανός με τις πολύ καλές τοποθετήσεις του στο γήπεδο, είναι ικανός να βάλει δύσκολα στον Σβάρτσμαν.

Ντένις Σαποβάλοφ – Σεμπάστιαν Κόρντα: Ο Σαποβάλοφ μπαίνει στο tour με μεγάλες βλέψεις για μια διάκριση και εκτιμούμε πως θα κάνει εύκολα το 3-0 απέναντι στον Αμερικανό.

Ντόμινικ Κέπφερ – Τέιλορ Φριτς: Δύο παίχτες με πολύ καλό σερβίς και πολύ καλές βλέψεις για μια καλή πορεία στο tour. Ικανός ο Κέπφερ να βάλει δύσκολα και να κατακτήσει ένα σετ απέναντι στο φαβορί του ματς .

Και τέλος έχει πονταριστεί ένα μακροχρόνιο bet για κατάκτηση του Grand Slam από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος χρωστάει μια καλή πορεία στον εαυτό του και βάσει δυνατοτήτων μπορεί να φτάσει ψηλά στο tour είναι ένας πολύ αξιόλογος παίχτης με πολύ καλό σερβίς και πολύ καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο και όταν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιοδήποτε.

Μονό

18:00 Ντ. Σβάρτσμαν – Κ. Νόρι: Over 3,5 σετ (1.62)

Μονό

19:15 Ντ. Σαποβάλοφ – Σ. Κόρντα: Ακριβές σκορ 3-0 (1.78)

Μονό

20:00 Ντ. Κέπφερ – Τ. Φριτς: Over 3,5 σετ (1.68)

Μακροχρόνιο

Κατάκτηση Τροπαίου: Ντανίλ Μεντβέντεφ (7.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις