Μεσοβέζικες λύσεις του 3.30

προγνωστικά

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα προγνωστικά της Τετάρτης για τον #Bats.

Τα ματς που μας απασχολούν στα σημερινά προγνωστικά είναι οι δύσκολες έξοδοι της Ντόρτμουντ και της Ουνιόν, αλλά κι η εντός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Μπόχουμ.

Προγνωστικά: Μάιντζ – Ντόρτμουντ

Η αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάιντζ και Ντόρτμουντ. Τρομερή η παράδοση της Μπορούσια τα τελευταία χρόνια σε αυτή την έδρα, με σερί πέντε νικών και επτά αγώνων χωρίς ήττα. Γενικά, βέβαια, τα τελευταία χρόνια η Μάιντζ πιο πολύ μάχεται για την παραμονή παρά για την έξοδο στην Ευρώπη. Και παρότι φέτος ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη την έχουν αφήσει 12η. Παραδόξως, η μεγαλύτερη «πληγή» της είναι η έδρα της, στην οποία μετρά μόλις μία νίκη σε επτά ματς.

Το κλίμα στην Ντόρτμουντ είναι καλό, σε μεγάλο βαθμό λόγω της επιστροφής του Αλέ, όμως η αλήθεια είναι πως το 4-3 επί της Άουγκσμπουργκ έβαλε κάποιους «αστερίσκους» στα πανηγύρια των Βεστφαλών. Ενώ στην αρχή της σεζόν η άμυνα της ομάδας του Τέρζιτς έμοιαζε «ατσαλένια», λίγο πριν τη διακοπή φάνηκε να παρουσιάζει σημαντικά θέματα. Στην επιστροφή, αυτά τα προβλήματα βγήκαν ξανά στη φόρα. Ακόμα κι έτσι βέβαια, η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη, έδειξε αναγεννημένη επιθετικά και δεν απέχει πολύ από τις πρώτες θέσεις. Έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά δεν σπανίζουν οι φορές που και στα εύκολα τα κάνει «θάλασσα». Εμπιστευόμαστε, με κάλυψη τους φιλοξενούμενους και παίζουμε Χ2 & goal/goal, με απόδοση 2.15 στη Novibet.

Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου

Φανταστείτε να περιμένετε περισσότερο από δύο μήνες για να ξαναδείτε την ομάδα σας να παίζει, κι όταν τελικά αυτή επιστρέφει στην αγωνιστική δράση να χάνει με 7-1! Αυτό βίωσαν οι φίλοι της Βέρντερ Βρέμης το περασμένο Σάββατο, χωρίς καν να είναι αντίπαλος η Μπάγερν. Η Κολωνία ήταν αυτή που την διέσυρε, φτάνοντας να έχει προβάδισμα 5-0 στο 36’! Ηχηρή «σφαλιάρα» για την ομάδα του Βέρνερ που υποχώρησε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Σίγουρα καλύτερα τα πράγματα στην πλευρά της Ουνιόν Βερολίνου, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Χόφενχαϊμ. Της… έβγαλαν το λάδι οι φιλοξενούμενοι, αλλά με γκολ στο 89’ και στο 90+6’ η Ουνιόν έκανε την ανατροπή και έφτασε στην τρίτη θέση, στους 30 βαθμούς μαζί με την Άιντραχτ που προηγείται. Πάντως η έδρα είναι που οδηγεί τόσο ψηλά τους πρωτεουσιάνους. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν τρεις σερί ήττες και συνολικό απολογισμό 3-1-4. Αν εξαιρέσουμε την εξάρα στην έδρα της Σάλκε στις αρχές της σεζόν, η Ουνιόν έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ στα υπόλοιπα επτά ματς μακριά από το γήπεδό της.

Είναι εύκολο να ξεγελάσει κάποιον η επτάρα που δέχτηκε η Βέρντερ, ωστόσο δεν πρόκειται να την πατήσουμε. Παραμένει μια δυνατή ομάδα με καλή έδρα, παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα αλλά έδειξε ότι έχει θέματα παρά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Είναι από τα ματς που συνήθως οδηγούνται σε μια ισοπαλία που εν τέλει δεν χαλάει κανέναν. Βρίσκουμε σε απόδοση 3.30 το Χ στο Pamestoixima.gr.

Λεβερκούζεν – Μπόχουμ

Μια από τις ομάδες που χρειάζονταν περισσότερο αυτή τη δίμηνη διακοπή ήταν η Λεβερκούζεν. Από την τρίτη θέση της περσινής σεζόν, φέτος για καιρό πάλευε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Τσάμπι Αλόνσο δούλεψε και παρουσιάζει ένα βελτιωμένο σύνολο, έτοιμο να αξιοποιήσει την ποιότητά του στο έπακρο. Το διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 3-2 ανέβασε τις «ασπιρίνες» στην ένατη θέση, κι αν συνεχίσουν έτσι δεν αποκλείεται να καταλάβουν μία από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Κι η αποψινή αντίπαλός της, Μπόχουμ, έχει βελτιωθεί αισθητά φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Επανήλθε με το 3-1 επί της Χέρτα στη δράση και πλέον είναι 16η, ξεκολλώντας επιτέλους από τις θέσεις του υποβιβασμού. Τα εκτός έδρας ματς πάντως είναι ένα «αγκάθι» για αυτήν. Κέρδισε το πιο πρόσφατο, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε πριν το Μουντιάλ, αλλά στα υπόλοιπα επτά έχει μόνο ήττες με γκολ 4-22. Αντίθετα, επί Αλόνσο η Μπάγερ έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα εντός έδρας ματς στην Bundesliga. Λογικό, λοιπόν, να δίνεται γύρω στο 1.45 ο άσος. Για να του δώσουμε αξία, παίζουμε 1 & over 2,5 με απόδοση 2.10 στη Novibet.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
19:30
Μάιντζ - Ντόρτμουντ
Χ2 & goal/goal
2.15
BET: 20 units
Μονό
21:30
Βέρντερ Βρέμης - Ουνιόν Βερολίνου
Χ
3.30
BET: 15 units
Combo
21:30
Λεβερκούζεν - Μπόχουμ
1 & over 2,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις