Νεοϋορκέζικο combo υπερδιπλασιασμού

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Με ένα combo στη Νέα Υόρκη θα πορευτεί ο #Nash στο σημερινό κουπόνι NBA, αλλά και ακόμη ένα σημείο σε απόδοση 5.40.

Καλησπέρα σε όλους! Ωραία ματσάκια έχει το μενού σήμερα για τα προγνωστικά NBA, πάλι μετρημένα θα κινηθούμε και πάμε στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, όπου οι Νικς θα φιλοξενήσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Περιμένω ανταγωνιστικό παιχνίδι και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη σε νικητή.

Με ένα combo βασισμένο σε δύο παίκτες των γηπεδούχων θα κινηθούμε το οποίο βάσει στατιστικών είναι εξαιρετικά πιθανό, δίνοντας μια απόδοση της τάξης του 2.52.

Σε πρώτη φάση βρίσκουμε το όριο για τα εύστοχα τρίποντα του Τζέιλεν Μπράνσον στο 1,5. Μόλις μία φορά στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις δεν τον έχει ξεπεράσει, σκοράροντας κατά ριπάς μέσα στον Ιανουάριο. Σίγουρα το κρατάμε.

Στη συνέχεια για το combo μας θα εμπιστευτούμε την εξαιρετική φόρμα του ηγέτη των Νικς Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος τρέχει εξαιρετική σεζόν τόσο από άποψη σκοραρίσματος όσο και στο μάζεμα ριμπάουντ, στο οποίο και θα σταθούμε.

Σαφώς και έχει  πιο δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στα κορμιά του Κλίβελαντ αλλά με τον βασικό σέντερ Ρόμπινσον εκτός θα πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Το όριο το βρίσκουμε στο 11,5 κάτι που έχει επιβεβαιώσει 8/10 τελευταίες αναμετρήσεις., ενώ στον τρέχοντας μήνα κατεβάζει 14,6 ανά βραδιά σε 11 αγώνες.

Προγνωστικά NBA: Ρίσκο με Γκαφορντ στο 5.40

Πάμε να πάρουμε και ένα ποντάρισμα στον βασικό σέντερ τον Γουίζαρντς, Ντάνιελ Γκάφορντ.

Ο Πορζίνγκις είναι τραυματίας και δεδομένα τα νούμερα του Γκάφορντ θα ανέβουν. Η επιλογή του νταμπλ νταμπλ πληρώνει πολύ καλά και αξίζει ένα ποντάρισμα, απέναντι σε μια ομάδα που η γραμμή των ψηλών της δεν αποτελεί σίγουρα φόβητρο, ενώ απών θα είναι και ο Κρίστιαν Γουντ από τους Μάβερικς.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ραντλ over 11,5 ριμπάουντ & Μπράνσον over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.52
BET: 20 units
Combo
03:30
Ντάλας Μάβερικς - Ουάσιγκτον Γουίζαρντς
Γκάφορντ 10+ πόντοι & 10+ ριμπάουντ
5.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις